Raamopener

Op zonnige dagen kan het flink opwarmen in je tuinkas. Gelukkig is er een slimme oplossing: een automatische raamopener. Hiermee optimaliseer je moeiteloos de temperatuur en ventilatie in je kas, essentieel voor gezonde planten en bloemen. Met een automatische raamopener opent en sluit het raam automatisch, zonder dat jij er steeds bij hoeft te zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Raamopener

 

Hoe werkt een automatische raamopener?

In de cilinder van de Jimmy at Work automatische raamopener zit vloeistof die uitzet wanneer de temperatuur oploopt. Zodra de temperatuur zakt, koelt de vloeistof weer af en zakt de raamuitzetter weer. Hierdoor gaat het raam weer zachtjes dicht.

 

Hydraulische raamopener

Zelfs zonder stroom kunt u met de automatische raamopener van Jimmy at Work uw kas eenvoudig beluchten. De olie in de cilinder reageert op temperatuurschommelingen waardoor de raamuitzetter vanzelf uitschuift, maar zodra het weer afkoelt ook weer in elkaar schuift.

 

Automatische raamopener kopen?

Naast tuinkassen vindt u bij Jimmy at Work ook veel tuinkasaccessoires zoals automatische raamopeners, schaduwdoeken en nokversieringen. Allemaal afgestemd op uw tuinkas. Ook plantenrekken voor in uw tuinkas vindt u bij Jimmy at Work. Wilt u graag weten welke accessoires u nodig heeft om uw tuinkas optimaal te gebruiken? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van tuinkasbenodigdheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.