Regenpijp

Regenpijp

Regenpijpen zijn onmisbaar bij je tuinkas. Bevestig er een en voorkom wateroverlast rondom je kas. De regenpijp vangt het water van het dak op en leidt het weg.

Vang regenwater slim op door regenpijpen aan je tuinkas te bevestigen. Zo verzamel je makkelijk hemelwater dat van het dak stroomt in een regenton of emmer. Dit opgespaarde water is perfect voor je moestuin of kas.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Regenpijp

 

Hoe kan ik een regenpijp aan de goot van mijn kas maken?

De regenpijpen van Jimmy at Work zijn geschikt voor de Foreststar tuinkassen van Gardenmeister en eenvoudig te bevestigen aan de dakgoot van onze tuinkassen. Heeft u hulp nodig met het bevestigen van de regenpijp? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij leggen u graag uit hoe u de regenpijp aan de goot van uw tuinkas vastmaakt.

 

Regenton aan regenpijp

Door een regenton met een regenpijp te combineren, kan er veel water opgevangen worden dat later weer hergebruikt kan worden in de tuinkas. Regenwater is het beste water voor uw planten. Het heeft de juiste temperatuur en is meestal zachter dan leidingwater. Alle tips om optimaal gebruik te maken van uw tuinkas en tuinkasaccessoires leest u in ons blog.

 

Regenpijp voor tuinkas kopen

Bent u op zoek naar een passende regenpijp voor uw tuinkas? Of wilt u meer weten over welk kweekkastje of welke tuinkas u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Jimmy at Work. Zij adviseren u graag. Uiteraard ben u ook van harte welkom in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.