Terrasverwarming

Geef de finishing touch aan je tuinkas met de infrarood terrasverwarmer van Jimmy at Work. Deze veilige verwarming verwarmt je tuinkas snel en comfortabel, zodat je zelfs bij kouder weer in een aangename omgeving met je planten kunt werken. Monteer de terrasverwarmer eenvoudig aan het plafond of aan de wand met de meegeleverde beugels, wat ruimte bespaart. Schakel de verwarming gemakkelijk aan en uit met de afstandsbediening. Creëer een gezellige plek in je tuinkas en geniet het hele jaar door van je tuin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pratt & Söhne terrasverwarmer 148 cm Infrarood 2400 watt zwart
    Pratt & Söhne terrasverwarmer 148 cm Infrarood 2400 watt zwart
    Speciale prijs € 276 Normale prijs € 325
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Terrasverwarming

 

Waarom een elektrische infrarood terrasverwarmer in mijn tuinkas?

Een infrarood terrasverwarmer geeft stil én snel warmte af met een infraroodlamp. Doordat infraroodlampen objecten, personen, vloeren en wanden verwarmen, is de gevoelstemperatuur vaak hoger dan bij andere terrasverwarmers. En een ander groot voordeel is dat je geen gas verbruikt en geen afvalstoffen produceert. Wist u dat infraroodstraling de bloedsomloop stimuleert?

 

Waarom een hangende terrasverwarmer?

Het allergrootste voordeel van een hangende terrasverwarmer is dat het veel ruimte bespaart. U kiest zelf wat de beste plek is om de terrasverwarming op te hangen: aan de wand of aan het plafond. Een staande terrasverwarmer plaatst u op de grond en kan daardoor in de weg staan.

 

Waarom een terrasverwarmer met afstandsbediening

Met de compacte afstandsbediening bij de hand bepaalt u zelf wanneer u de infrarood terrasverwarming aan- of uitzet. En met een hangende terrasverwarmer aan het plafond is besturing vanaf de vloer wel zo handig!

 

Terrasverwarming onder polycarbonaat?

Een infrarood terrasverwarming is ook geschikt voor onder polycarbonaatplaten. De tuinhuizen van polycarbonaat van Jimmy at Work kunnen ook verwarmd worden met deze infrarood terrasverwarming. Lees bij het installeren goed de instructies door.