End of Summer Sale banner

End of Summer Sale: 15% korting op geselecteerde artikelen

Heel de maand september staat bij Jimmy at Work in het teken van de End of Summer Sale actie. Deze actie houdt in dat je maar liefst 15% korting krijgt op geselecteerde pergola’s en tuinkassen. Profiteer snel van deze actie zodat je ook aan het einde van

de zomer nog lekker buiten in de tuin kunt genieten. Om de actie compleet te maken zijn er ook allerlei bijhorende accessoires zoals terrasverwarmers en zonneschermen beschikbaar. Bestel snel een pergola of tuinkas en maak van je tuin jouw paradijsje.


Werkplaatsinrichting Premium actie banner

Pergola's en bijhorende accessoires

Ontvang nu exclusieve kortingen op Pratt & Söhne en Jimmy at Work pergola's, inclusief bijpassende accessoires zoals terrasverwarmers, lamellenwanden en betonpoeren. Transformeer je buitenruimte met een luxe aluminium pergola en geniet in stijl van de nazomer. Mis deze kans niet om je buitenleven te verbeteren met een hoogwaardige pergola van Pratt & Söhne of Jimmy at Work.

Werkbank Pro Actie banner

Prestige en Four Seasons Tuinkassen

Profiteer heel september van 15% korting op de Prestige en Four Seasons tuinkassen. Laat het wisselvallige weer geen obstakel meer zijn en geniet het hele jaar door van je eigen groene paradijs. De variërende types zijn allemaal voorzien van veiligheidsglas of polycarbonaat waardoor ze geschikt zijn voor ieder weertype.


Actie voorwaarden

  • Deze actie is geldig van 1 t/m 30 september 2023
  • De artikelen in deze actie zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. OP=OP.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
  • Deze actie is niet geldig op pergola's van het merk Mirador
  • Jimmy at Work behoudt zich het recht voor deze actie, zonder voorafgaande kennisgeving, tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.