Aluminium pergola

Met een aluminium pergola kunt u eenvoudig een overkapping maken voor uw tuin of auto. Ook wordt een pergola veel gebruikt als overdekt terras.

De luxe aluminium pergola’s uit het assortiment van Jimmy at Work zijn voorzien van een weersbestendig, stevig aluminium frame voorzien van een antraciet poedercoating en verkrijgbaar in diverse maten zoals 3x3 meter, 3x4 meter en groter.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Aluminium pergola

 

 Diverse modellen Pergola's

 

Pergola met lamellen

Met de aluminium pergola met lamellen zet u een vrijstaande overkapping in uw tuin. Ook is de pergola met lamellen een ideale terrasoverkapping. Dankzij de lamellen heeft u de volledige controle over de hoeveelheid schaduw of zon die u toe wilt laten. Ook op minder mooie dagen kunt u gebruikmaken van uw pergola. De lamellen overkapping is zowel met manuele of elektrische bediening te bestellen bij Jimmy at Work.

Door de lamellen volledig te sluiten, ontstaat er een waterdicht dak. Zo staat de tuinset of BBQ altijd droog en kunt u altijd genieten van het buiten zijn. Daarnaast zijn de elektrische pergola’s met lamellen bij Jimmy at Work standaard uitgerust met LED-verlichting. Zo kunt u tot in de late uurtjes onder de pergola zitten. Wilt u tijdens de koudere dagen ook genieten van uw pergola? Kies dan voor de terrasverwarming.

 

Pergola zonwering

Door te kiezen voor een pergola met lamellen of een pergola met schaduwdoek heeft u altijd een overkapping waarbij uw zelf eenvoudig kunt bepalen hoeveel zon en schaduw u wenst. Een lamellen overkapping is volledig waterdicht wanneer deze helemaal gesloten is. Een pergola met schaduwdoek is weer- en waterbestendig, maar de kans is aanwezig dat er langs de zijkanten hemelwater sijpelt. Zonwering voor de zijkanten creëert u met een bijpassend zonnescherm.

 

Pergola bouwpakket

U ontvangt dit bouwpakket met een duidelijke werkomschrijving en de benodigde materialen. Zo kunt u eenvoudig zelf deze pergola in elkaar zetten. Het enige wat u in huis hoeft te hebben, is een waterpas en een schroevendraaier of accuschroevendraaier. Vanwege de lengte van de profielen is het aan te bevelen om onze aluminium pergola met minimaal 2 personen op te bouwen.

 

Aluminium Pergola kopen

Bent u op zoek naar een betaalbare pergola voor in uw tuin of op uw terras? Of wilt u meer weten over welke pergola u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren bij en uitzoeken van uw pergola. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welkom in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken. Door een afspraak te maken, zorgen wij ervoor dat er sowieso een expert voor u klaarstaat.