Aluminium pergola met lamellen

Aluminium pergola met lamellen

Ontdek de verfijning van onze aluminium pergola's met sterke lamellen, die een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit bieden voor jouw buitenruimte. Kies uit elektrisch of handmatig bedienbare types, zodat je moeiteloos de gewenste sfeer creëert. Onze uitgebreide collectie omvat diverse accessoires om jouw pergola aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Ontdek hoe deze toevoeging jouw buitenleven verrijkt met comfort en esthetiek.

Aluminium pergola met lamellen

 

Vrijstaande pergola met lamellen

Met de aluminium pergola met lamellen zet u een vrijstaande overkapping in uw tuin. Ook is de pergola met lamellen een ideale terrasoverkapping. Dankzij de lamellen heeft u de volledige controle over de hoeveelheid schaduw of zon u toe wil laten. Ook op minder mooie dagen kunt u gebruik maken van uw pergola. De lamellen overkapping zijn zowel met manuele of elektrisch bediening te bestellen bij Jimmy at Work. Door een vrijstaande pergola met lamellen in uw tuin te plaatsen creëert u een luxe en sfeervolle schaduwplek in uw tuin.

Door de lamellen volledig te sluiten ontstaat er een dak. Zo staat het tuinset of de BBQ altijd droog en kunt u altijd genieten van het buiten zijn. Daarnaast zijn de pergola’s met lamellen bij Jimmy at Work standaard uitgerust met een LED-verlichting. Zo kunt u tot in de late uurtjes onder de pergola zitten. Koudere dagen en toch genieten onder uw pergola met lamellen? Hang een platte en stijlvolle terrasverwarming op.

 

Aluminium Pergola met lamellendak

Optimaal buiten genieten doet u met een pergola. Hiermee kunt u lekker beschut buiten zitten. Door te kiezen voor een lamellen dak heeft u pergola een specifiek zonweringssysteem. Deze regelbare zonwering kunt u handmatig met een hendel of elektrisch met knop of afstandsbediening regelen.

 

Lamellen overkapping

Met een lamellen pergola kunt u zelf bepalen hoeveel licht en warmte u binnenlaat. Door de lamellen een beetje open te zetten kunt u desgewenst de ventilatie van de pergola reguleren. Het voordeel van een lamellen pergola is dat u dit volledig zelf kunt bepalen via de bediening die óf handmatig óf elektrisch is.

Bent u op zoek naar en betaalbare pergola voor in uw tuin of terras? Of wilt u meer weten over welke pergola u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van uw pergola. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welkom in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.