Automatische raamopener voor Tuinkas Foreststar

Automatische raamopener voor Tuinkas Foreststar

geen
  • Reageert op temperatuurschommelingen
  • Hefboommechanisme
  • Simpele montage
  • Geschikt voor Foreststar tuinkas
Art.nr.
GM150008
x x
€ 49
Apple Pay
Bank Transfer
Ideal
In3
Klarna
Maestro
Mastercard
PayPall
Visa
Levertijd:
1 - 3 werkdagen
Product beschrijving

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je niet thuis bent en het wordt warm. Automatisch zullen de vensters van jouw tuinkas openen, handig ook als je op verlof gaat en niemand moet lastig vallen om de ramen te komen openzetten en /of sluiten.

Deze automatische raamopener van Gardenmeister werkt net als een hydraulisch pompje met een staafje (met olie) in een cilinder, dat reageert op temperatuurschommelingen en zodoende uitzet bij een hogere temperatuur en het venster langzaam open duwt via een hefboommechanisme, ook sluiten gaat op een zachte manier.

Deze raamopener is alleen geschikt voor de en Foreststar. Let op bij montage: verwijder het balkje en maak een extra gaatje voor de automatische raamopener

Hoe zorg ik voor een optimale beluchting van mijn tuinkas?

Het beluchten van een tuinkas is erg belangrijk. Zeker in de zomermaanden kan de temperatuur in een tuinkas hoog oplopen, waardoor de planten kunnen gaan stikken. Een automatische raamopener van Gardenmeister is de beste aanschaf die u kunt doen als aanvulling op het aanschaffen van een tuinkas. De automatische raamopener zorgt ervoor dat de hobbykassen optimaal belucht worden, zonder dat u zelf iets hoeft te doen. De cilinder van de raamopener reageert automatisch op temperatuurschommelingen in de tuinkas en opent tussen 18°C en 25°C. De automatische raamopener heeft een draagvermogen tot 7 kilo en opent volledig bij 35°C of meer.

Meer Informatie
EAN8719558784165
Levertijd:1 - 3 werkdagen
TypeForeststar
MateriaalAluminium, Metaal
Past goed bij dit product
Zelf beoordelen
U beoordeelt:Automatische raamopener voor Tuinkas Foreststar
Uw waardering
Ik wil dit product!
Automatische raamopener voor Tuinkas Foreststar - Raamopener - Tuinkasaccessoires
€ 49