Betalen bij Jimmy at Work

Online winkelen bij Jimmy at Work is makkelijk en veilig. Elke betaalmethode op onze website heeft een beveiligde pagina waardoor uw privacy gegarandeerd is. Voor het aanmaken en verwerken van de betalingen van uw bestelling werken wij samen met een betrouwbare partner. Deze organisatie is gespecialiseerd in online betalingsverkeer.

U kunt bij Jimmy at Work vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen met diverse betaalmethodes zoals Mastercard, Visa, Maestro, Paypal, Klarna en iDeal. Al onze prijzen worden inclusief 21% BTW getoond.

We kunnen ons voorstellen dat er wellicht nog vragen zijn over online betalen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen hier alvast voor u beantwoord. Mochten er desondanks nog andere vragen zijn, neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij staan u graag te woord om antwoord te geven op uw vragen.

 

Kan ik veilig betalen op Jimmy at Work?

Online winkelen bij Jimmy at Work is makkelijk en veilig. Elke betaalmethode op onze website heeft een beveiligde pagina waardoor uw privacy gegarandeerd is. Voor het aanmaken en verwerken van de betalingen van uw bestelling werken wij samen met een betrouwbare partner: MultiSafePay. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in online betalingsverkeer. Met MultiSafePay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

 

Veilig betalen met SSL-certificaat

Bij Jimmy at Work lopen online betalingen via SSL-certificaten. Deze SSL verbinding zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en de server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden en kunnen niet in handen van derden vallen.

 

Via welk betaalmethoden kan ik betalen?

Bij Jimmy at Work kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 • iDEAL via MultiSafePay
 • Paypal
 • Creditcard
 • Klarna
 • In3

 

Betalen met iDEAL

iDEAL is verreweg de meest gebruikte en gemakkelijkste manier van betalen op internet. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

De voordelen van iDEAL zijn:

 • Betalen gaat snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
 • Betalen zonder speciale software.
 • Betalen via iDEAL is bij Jimmy at Work altijd gratis.

 

Achteraf betalen met in3

in3 is de enige betaalmethode in Nederland waar u gespreid kunt betalen zónder BKR-registratie of rente. Deze betaalmethode is toe te passen bij bestellingen die tussen de €50 en €3.000 kosten. De bestelling wordt verdeeld in drie gelijke bedragen, waar u in totaal zestig dagen over mag doen. Bij bestelling betaalt u de eerste termijn, waarna de order verwerkt wordt. Na uiterlijk dertig dagen voldoet u aan de tweede termijn, en na uiterlijk zestig dagen de derde. Zo kunt u de uitgaven kosteloos spreiden, maar wel al meteen gebruikmaken van uw nieuwe producten!

 

Achteraf betalen via Klarna

Wilt u uw product eerst in huis hebben voordat u betaalt? Dat kan. Bij aankopen vanaf een bedrag van €40, - en tot een bedrag van €4.000, - kunt u kiezen voor Klarna (Klarna zal een toetsing doen om te beoordelen of u voor het gewenste bedrag in aanmerking komt). Beoordeel eerst of het product naar wens is (zonder het daadwerkelijk te gebruiken natuurlijk), voordat u uw bestelling betaald. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van Klarna de factuur via de e-mail. Hierin staan alle instructies om uw betaling af te ronden. Geen factuur ontvangen? Log dan in bij Klarna.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Klarna op 020 - 80 82 852. Zij zitten voor u klaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

Klik hiervoor meer informatie over Klarna of lees eerst de Algemene Voorwaarden van Klarna.

Indien u nog vragen heeft over de betaling van uw bestelling, neem dan contact met ons op.

 

Betalen met creditcard

Bij Jimmy at Work kunt u betalen met creditcards van MasterCard, Visa, Maestro en American Express. Dit kan tot een maximum van €10.000, -. Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u gaat betalen. Daarna vult u het creditcardnummer in, de vervaldatum en de CVC-code. CVC staat voor Card Verification Code. Dit is een 3-cijferige code, die u achterop de creditcard vindt. Op de strip waarop uw handtekening staat, vindt u ook een reeks cijfers. De laatste drie cijfers vormen de CVC-code. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling.

De voordelen van betalen met creditcard zijn:

 • Betalen gaat snel, simpel en veilig online via de creditcardmaatschappij.
 • Betalen inclusief verzekering en aflevergarantie via de creditcardmaatschappij.
 • Betalen via creditcard is bij Jimmy at Work altijd gratis.

 

Betalen met Paypal

Ook Paypal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Met behulp van een Paypal-account kunt u eenvoudig en veilig betalen. PayPal Nederland biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken veilig en eenvoudig.

De voordelen van betalen met Paypal zijn:

 • Betalen gaat snel, simpel en veilig online via uw Paypal-account.
 • Betalen zonder gegevens in te vullen; uw email-adres en Paypal-wachtwoord zijn voldoende.
 • Betalen via Paypal is bij Jimmy at Work altijd gratis

 

Betalen via bankoverschrijving

Wanneer u kiest voor betaling via bankoverschrijving, ontvangt u na het plaatsen van uw order per e-mail een factuur via Multisafepay met alle betaaldetails op een rij. Hiermee kunt u dan handmatig het orderbedrag overmaken en het leveringsproces in gang zetten. Ook kunt u in deze e-mail er voor kiezen om middels de toegevoegde link een andere betaalmethode te selecteren. Indien u nog vragen heeft over de betaling van uw bestelling neem dan contact met ons op.

 

Andere betaalmogelijkheden bij Jimmy at Work

Bestellingen kunnen enkel via bovenstaande betaalmogelijkheden betaald worden. We accepteren geen andere betaalmethodes zoals vvv-bonnen, cadeaubonnen anders dan van Jimmy at Work cadeaubonnen, op afbetaling of via acceptgiro.

Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt deze automatisch geregistreerd. Per e-mail ontvangt u een orderbevestiging waarin u alle details van uw order overzichtelijk terugziet. Zo weet u ook dat zowel de bestelling als de betaling is gelukt. Wanneer de betaling niet lukt, kan dit diverse oorzaken hebben. Neem hierover contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag met het afronden van uw order.

 

Er is iets fout gegaan met betalen. Wat nu?

Controleer of het bedrag is afgeschreven van uw rekening. Neem daarna contact op met onze klantenservice. Houdt uw gegevens bij de hand zodat we u zo snel mogelijk een passende oplossing kunnen bieden.

 

Is het ook mogelijk bij aflevering te betalen?

Helaas, kunt u uw bestelling niet aan de vervoerder betalen.

 

Mijn iDEAL betaling is niet gelukt. Wat nu?

Is uw betaling via iDEAL niet gelukt? Controleer dan eerst of het geld is afgeschreven. Is dit niet het geval? Dan kunt u het beste een nieuwe bestelling plaatsen. Is het orderbedrag wel afgeschreven van uw bankrekening? Dan heeft u de bestelling geplaatst. Zoek uw order op in uw account of neem contact op met onze klantenservice. Aan de hand van het transactienummer dat bij uw bankafschrijving staat vermeld kunnen onze klantenservice-medewerkers u verder helpen.

 

Mijn Paypal betaling is geweigerd. Wat nu?

U heeft een bestelling willen plaatsen met uw Paypal account en krijgt het bericht dat de betaling is geweigerd. Paypal-betalingen zijn jammer genoeg gevoelig voor fraudeurs. Betalingen die middels deze betaalwijze worden voldaan, worden daarom aan de hand van een groot aantal criteria objectief en geautomatiseerd gecontroleerd door de financiële instelling die onze Paypal-betalingen uitvoert. Een betaling kan worden afgekeurd wanneer bijvoorbeeld de gevraagde gegevens niet goed zijn ingevuld, maar ook wanneer de bestelling en betaling plaatsvindt vanaf een onbeveiligde wifi-locatie waar vaker fraude is geconstateerd.

 

Mijn creditcard of Paypal betaling is onterecht geweigerd. Wat moet ik doen?

Helaas kan het voorkomen dat uw creditcard of Paypal betaling onterecht geweigerd wordt. Dat is vervelend, excuses hiervoor! Jimmy at Work heeft geen inzage in de redenen waarom uw specifieke betaling is afgekeurd. Daarvoor kunt u contact opnemen met Paypal of uw creditcardmaatschappij. Jimmy at Work kan geweigerde bestellingen niet terugdraaien. Wel kunnen we u helpen om alsnog uw bestelling af te ronden. Wij willen ook het liefst dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u op de stoep staat. U kunt uw bestelling opnieuw plaatsen en afronden met een andere betaalmethode of neem contact met ons op.

 

Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling is betaald?

Zodra uw bestelling betaald is, ontvangt u een betaalbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Geen bevestiging ontvangen? Kijk dan in uw spam-box of neem contact op met de klantenservice.

 

Kan ik mijn bestelling in de showroom betalen?

Wanneer u na een showroombezoek besluit om een aankoop te doen, kunt u deze indien gewenst meteen betalen.

 

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om bij Jimmy at Work uw bestelling achteraf te betalen. Bestellingen kunnen via iDEAL, Paypal of Creditcard betaald worden.