Bezorging

Bezorging van een bestelling

Bij Jimmy at Work werken we met diverse vervoerders zoals o.a. DPD, Transmission en Rabelink Logistics er samen voor om uw bestelling zo goed en snel mogelijk te kunnen leveren. Uw bestelling wordt standaard geleverd tot aan de deur.

 

Bezorging via DPD

In samenwerking met de DPD-pakketdienst versturen we onze kleine pakketten. Door DPD wordt uw bestelling bij u thuis of op uw werk geleverd. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending ontvangt u een e-mail van Jimmy at Work met daarin een track& trace link om de levering van uw bestelling te volgen. Bent u niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt uw pakket naar het dichtstbijzijnde DPD Pick-up point gebracht waar u het pakket binnen een week kunt afhalen.

 

Bezorging via Transmission

Indien uw bestelling wordt verzonden met Transmission ontvangt u op de dag van levering per e-mail van Transmission het leverings-tijdsblok. Transmission werkt met leverblokken van 2 uur. Zo hoeft u niet onnodig lang te wachten op de levering van uw bestelling. Bent u niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt een tweede levermoment ingepland, waarbij u rekening moet houden met bijkomende kosten. Bij Transmission is het niet mogelijk om een voorkeur voor dagdeel op te geven. Transmission levert tot aan de deur (eerste drempel) op het door u opgegeven afleveradres.

 

Bezorging via Rabelink

Grote pakketten zoals tuinkamers en grote tuinkassen bezorgen we, vanwege de omvang, in samenwerking met Rabelink Logistics. Zij zorgen dat uw bestelling bij u op het opgegeven adres geleverd wordt. Rabelink Logistics stuurt u 1 à 2 dagen voor levering een e-mail met de exacte datum en tijdsblok van levering. Via de link in deze e-mail kunt u de levering volgen. Rabelink gebruikt voor het bezorgen van pakketten vaak grote vrachtwagens. Mocht uw afleveradres niet bereikbaar zijn voor grote vrachtwagens dan willen we u vragen om dit in uw bestelling te vermelden door het opmerkingenveld te gebruiken of dit direct na het plaatsen van uw bestelling aan ons door te geven. Dit kan telefonisch en per e-mail. Bent u onverhoopt toch niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt een tweede levermoment ingepland, waarbij u rekening moet houden met bijkomende kosten. De levering zal plaatsvinden tot aan de deur (eerste drempel) op het door u opgegeven afleveradres. Betreft het een levering aan een (appartementen)complex, dan wordt de zending geleverd bij de hoofdingang.

 

Levering op de Waddeneilanden

Levering op de Waddeneilanden is uiteraard ook mogelijk. Echte, onze onze vervoerders zien dit niet als standaardlevering. Neem voor een levering op de Waddeneilanden eerst contact op met onze klantenservice zodat we de wensen en eventuele extra kosten kunnen bespreken. Ook kunt u ervoor kiezen om – zonder extra kosten – aan het vasteland op een afhaalpunt van de vervoerder, dichtbij de veerboot, uw bestelling te laten bezorgen. Ook dit kunt u via onze klantenservice laten regelen.

 

Waar wordt mijn bestelling afgeleverd?

Uw bestelling wordt standaard geleverd tot aan de deur op het door u opgegeven adres.

Note:Wij zijn altijd afhankelijk van onze partners DPD, Transmission en Rabelink voor de levering. Samen met hen doen we ons uiterste best om uw bestelling binnen de afgesproken tijd te bezorgen. In 99% procent van de gevallen lukt dat, maar door onvoorziene omstandigheden kan er in een enkel geval een latere levering zijn dan aangegeven. We vragen hiervoor uw begrip. Heeft u desondanks nog vragen over de levering van uw bestelling bij Jimmy at Work? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Mijn bestelling wordt geleverd. Waar moet ik rekening mee houden?

1.Veel van onze producten worden geleverd op grote pallets, vaak door een vrachtwagen met oplegger. Zorg ervoor dat uw locatie goed bereikbaar is. Kan er geen grote vrachtwagen bij u op locatie komen? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Overige instructies voor het transportbedrijf kunt u achterlaten in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.

2.Voorkom onnodige kosten en zorg ervoor dat er iemand aanwezig is tijdens het afleveren van uw bestelling. Bent u onverhoopt toch niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt een tweede levermoment ingepland, waarbij u rekening moet houden met bijkomende kosten.

 

Bezorgdagen

Uitgezonderd van Nederlandse erkende feestdagen, wordt u bestelling op een werkdag geleverd. Onze vervoerders bezorgen namelijk van maandag tot en met vrijdag. In de e-mail die u ontvangt over de bezorging staat een tijdsblok vermeld waarin uw bestelling bezorgd zal worden.

Let op:Wij zijn altijd afhankelijk van onze partners DPD, Transmission en Rabelink voor de levering. Samen met hen doen we ons uiterste best om uw bestelling binnen de afgesproken tijd te bezorgen. In 99% procent van de gevallen lukt dat, maar door onvoorziene omstandigheden kan er in een enkel geval een latere levering zijn dan aangegeven. We vragen hiervoor uw begrip. Heeft u desondanks nog vragen over de levering van uw bestelling bij Jimmy at Work? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Vooraf kunnen we niet precies aangeven hoe laat uw bestelling wordt bezorgd. De meeste vervoerders werken met tijdsblokken van 2 uur en gebruiken daarnaast een Track & Trace code zodat u de levering kunt volgen.

 

Wat te doen bij transportschade bij aflevering?

Gebruik dan onderstaand stappenplan.

1. Meld de schade bij de chauffeur.

2. Teken voor levering mét schade.

3. Maak foto’s van de schade en de vrachtbrief met schade notitie.

4. Na levering: Neem contact op met onze klantenservice en voeg uw ordernummer en foto’s toe.

5. Wacht met het monteren van het beschadigde product.

 Uw recht op reclamatie vervalt wanneer u een beschadigde product monteert voordat u hierover contact heeft opgenomen met de klantenservice

6. Neem binnen 48 uur na levering contact op met de klantenservice.

 Dat mag telefonisch maar ook per e-mail.

 Houd er rekening mee dat we uw ordernummer en de gemaakte foto’s nodig hebben om een passende oplossing te kunnen bieden.

 

Ontdekt u schade die u tijdens de levering van uw bestelling niet had kunnen zien?

Ontdekt u bij het uitpakken schade aan uw bestelling die u niet bij de levering had kunnen zien omdat de verpakking bijvoorbeeld nog intact is? Neem dan meteen contact op met de klantenservice en monteer uw product(en) niet! Voeg uw ordernummer, foto’s van de verpakking én de schade toe aan uw melding. We kunnen dan snel een passende oplossing aanbieden. Uw recht op reclamatie vervalt als u beschadigde producten monteert voordat u hierover contact heeft gehad met de klantenservice.

 

Is het mogelijk om bij aflevering te betalen?

Bestellingen bij Jimmy at Work kunt u op diverse manieren betalen. Op onze betalen pagina leest u hierover alle informatie.

 

Verzendkosten

Voor bestellingen van €100,00 of meer betaalt u binnen Nederland bij Jimmy at Work geen verzendkosten. Is het orderbedrag minder dan € 100 dan wordt er € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht.

 

Mijn bestelling is niet compleet geleverd. Wat nu?

Controleer voor dat u gaat opbouwen goed of alle onderdelen geleverd zijn. Indien u een onderdeel mist, verzoeken we u zo snel mogelijk klantenservice op te nemen met de klantenservice. Zij zullen samen met u een passende oplossing zoeken.

 

Bestelling afhalen

Alle artikelen worden standaard door ons verstuurd.

Wilt u het artikel toch graag zelf afhalen? Dat kan!

Kies dan bij het bestellen voor de optie: Afhalen in Someren.

 

Wordt mijn bestelling gemonteerd geleverd?

Bijna alle producten die u bij Jimmy at Work bestelt, worden als bouwpakket geleverd. Hierdoor kunnen wij de verzendkosten en de verkoopprijs voor u zo laag mogelijk houden. Alle producten worden geleverd met een goede montagehandleiding. Deze handleidingen zijn ook terug te vinden op onze website onder het kopje handleidingen . Indien een product wel gemonteerd bij u thuis wordt geleverd, dan wordt dit expliciet bij de artikelomschrijving op onze website erbij vermeld.


Nog vragen over de bezorging van uw bestelling?

Heeft u een andere vraag over de bezorging van uw tuinkas, tuinkamer, pergola, terrasoverkapping of andere bestelling bij Jimmy at Work? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze beantwoorden graag uw vragen.