Over Jimmy at Work


Jimmy at Work

Bij Jimmy at Work draait alles om het verrijken van jouw buitenleven. Stel je voor: meer momenten van ontspanning en plezier in je eigen tuin, ongeacht het seizoen. Van de eerste zonnestralen bij het ontbijt tot avondeten onder een hemel vol sterren, wij maken het mogelijk. Ons aanbod, variërend van tuinkassen tot terrasoverkappingen, creëert de ideale setting voor veilig speelplezier voor kinderen en rustgevende ruimtes voor volwassenen.


Onze missie

Bij Jimmy at Work is onze missie om je te voorzien van de beste kwaliteit producten en oplossingen voor je tuin en buitenruimtes. Wij streven ernaar om niet alleen producten te leveren die je tuin verbeteren, maar ook om uitmuntende service en deskundig advies te bieden. 

In het kort


Onze Showroom!

Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van Jimmy at Work's tuinassortiment in onze ruime showroom in Someren, met 4000 m² aan tuininspiratie. Maak een afspraak of loop vrijblijvend binnen om producten van Gardenmeister, Rockford, en Pratt & Söhne te zien. Onze experts zijn beschikbaar voor al je vragen.


Onze merken

 

Gardenmeister is gespecialiseerd in duurzame tuinproducten. Met een aanbod van tuinkassen en tuinkamers ontworpen om het groeiseizoen te verlengen en tuinplezier het hele jaar door te garanderen.

 

 

Rockford blinkt uit in het aanbieden van elegante en duurzame tuinhuizen en pergola's, gericht op het verrijken van elke tuin met functionaliteit en stijl. De tuinhuizen maken gebruik van materialen die zowel mooi als weersbestendig zijn.

 

Pratt & Söhne specialiseert in hoogwaardige pergola's en terrasoverkappingen, die functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek combineren. Hun aanbod kenmerkt zich door modulaire ontwerpen, perfect voor elke buitenruimte.

loader
Laden...