Kunststof tuinhuis

Een kunststof tuinhuis is de perfecte opslagplaats voor uw tuingereedschap, fietsen, bolderkarren en scooters. Bij Jimmy at Work vindt u altijd een kunststof tuinhuis dat bij uw tuin en wensen past, doordat we een groot assortiment tuinhuizen hebben.

Natuurlijk kunt u ook uw tuinkussens en stoelen opbergen in een kunststof tuinhuis. Het grote voordeel van een kunststof tuinhuis is dat deze eenvoudig op te bouwen is. Daarnaast zijn deze tuinhuizen ook nog eens onderhoudsvrij.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Kunststof tuinhuis

 

Kunststof tuinhuis

Een Rockford kunststof tuinhuis is een onderhoudsvrij tuinhuis met een dubbele deur. Hierdoor kunt u eenvoudig in en uit om spullen te pakken of op te bergen. Een kunststof tuinhuis van Rockford is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvrij kunststof. Door de antraciet kleur krijgt dit tuinhuis een luxe uitstraling.

 

Optimale bewegings- en opbergmogelijkheden

Naast een dubbele deur hebben de kunststof Rockford tuinhuisjes hoge zijwanden en een hoge nok. Hierdoor geven de Rockford kunststof tuinhuisjes optimale bewegings- en opbergmogelijkheden. Ook is deze tuinberging uitgevoerd met een raam en ventilatiegaten. Perfect dus om tuingereedschap, tuinkussens of fietsen in op te bergen.

 

Berging voor in de tuin? Kies voor een Rockford tuinhuis

Rockford tuinhuisjes zijn er in diverse afmetingen.

 

Kunststof tuinhuis kopen bij Jimmy at Work

Wilt u graag een kunststof tuinhuis kopen, maar weet u nog niet precies welk tuinhuis of welke berging het beste bij uw wensen past? Of zou u graag eerst het kunststof tuinhuis in het echt willen zien? Dat kan!

In de Jimmy at Work showroom kunt u vrijblijvend op uw gemak alle tuinhuizen, zowel de kunststoffen als metalen modellen, komen bekijken. Wilt u liever op afspraak de showroom bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Door een afspraak te maken via de klantenservice zorgen we dat er een medewerker voor u beschikbaar is die al uw vragen kan beantwoorden. Neem contact op met de klantenservice en onze medewerkers helpen u graag om bij uw wensen het beste tuinhuis te vinden.