Tuinkameraccessoires

De tuinkameraccessoires van Gardenmeister zijn tuinkameronderdelen die u aan de buiten- of binnenkant monteert. Met deze tuinkameraccessoires geniet u het langst van uw tuinkamer: een (automatische) raamopener om de temperatuur te regelen, fundering voor een stevige verankering, nokversiering voor een Victoriaanse look, tape voor heldere polycarbonaat platen en terrasverwarming. Gebruik de filter "Type" om te zien welke tuinkameraccessoires bij uw tuinkamer passen.

Tuinkameraccessoires


Gardenmeister tuinkameraccessoires

De Gardenmeister tuinkameraccessoires zijn tuinkameronderdelen die uw tuinkamer duurzaam in gebruik maken. Deze producten zijn niet noodzakelijk in elke situatie, alleen indien u rekening moet houden met specifieke weersomstandigheden, ondergrond of voorkeur.


Gardenmeister fundering tuinkamer

De fundering van een tuinkamer verankert de tuinkamer in de grond. Een stevige fundering zorgt ervoor dat uw tuinkamer letterlijk tegen een (wind)stootje kan.


Gardenmeister automatische raamopener

De automatische raamopener voor de tuinkamer is een knap staaltje techniek. Zodra de temperatuur in de tuinkamer oploopt, duwt deze automatische raamopener het raam van uw tuinkamer voorzichtig open en het raam sluit zich weer wanneer het in de tuinkamer kouder wordt.


Gardenmeister Nokversiering

De nokversiering is de perfecte tuinkameraccessoire om de uitstraling van een Victoriaanse tuinkamer te krijgen.


Terrasverwarming in een tuinkamer

De infrarood terrasverwarming is te gebruiken voor het snel verwarmen van uw tuinkamer. Zo kunt u ook als het buiten kouder wordt of sterk afkoelt, een aangename temperatuur creëren in uw tuinkamer. Geniet langer van het buitenleven met de terrasverwarmer van Jimmy at Work.