Orangerie

Orangerie

Ontdek de Gardenmeister Orangerie tuinkamer: jouw ideale ontspanningsruimte en kweekomgeving voor bloemen en planten. Met hoge zijwanden, dubbele openslaande deuren en een solide boxconstructie biedt de Orangerie een panoramisch uitzicht. Geniet van het comfort van stevig veiligheidsglas en polycarbonaatpanelen. Transformeer je tuin met deze rustige en functionele oase.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Orangerie

 

Tuinkamer Orangerie

De Gardenmeister Orangerie is een prachtige, afgewerkte tuinkamer in een bijzonder model. In een Orangerie kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Doordat een tuinkamer winddicht is, kunt u eventueel aangevuld met een verwarming, in alle seizoenen heerlijk vertoeven in uw Orangerie en genieten van uw tuin zonder dat het weer van invloed is.

Door de dubbele schuifdeur en de lage deurdrempel heeft u gemakkelijk toegang tot de Orangerie ook als u iets minder mobiel bent. Aangezien deze tuinkamer voorzien is van zijwanden van 170 cm hoog, is er volop bewegingsruimte. Plaats uw tuinset in de tuinkamer en geniet lekker van het buiten zijn met de voordelen van binnen.

Deze zwarte Orangerie van Gardenmeister is prachtig afgewerkt met luxe hoekafwerkingen in een stevige boxconstructie. Mede daardoor heeft deze Tuinkamer Orangerie een geheel eigen uitstaling, waarmee u de toon zet en u zich onderscheidt van anderen. Om de look helemaal af te maken, kunt u een victoriaanse nok bevestigen op uw tuinkamer.

 

Orangerie met veiligheidsglas

Bij Jimmy at Work zijn twee soorten Tuinkamer Orangerieën verkrijgbaar. Al onze Orangerieën zijn voorzien van 4 mm veiligheidsglas in een luxe zwarte aluminium constructie. Door het unieke Quick Smart System zijn deze glazen panelen eenvoudig te bevestigen. De panelen zitten stevig in het frame waardoor het praktisch onmogelijk is dat een glaspaneel bij storm kapot kan gaan.

 

Orangerie met veiligheidsglas en polycarbonaat dak

Naast de glazen Orangerie vindt u bij Jimmy at Work ook een Orangerie met wanden van veiligheidsglas én een polycarbonaat dak. Het voordeel van deze gecombineerde Orangerie is dat hier een natuurlijke zon- en warmtewering aanwezig is.

De polycarbonaatplaten filteren namelijk het zonlicht waardoor het minder snel warm zal worden in uw tuinkamer. Op koude dagen kunt u de tuinkamer verwarmen met de bijbehorende infrarood verwarming. Deze kunt u los bijbestellen bij Jimmy at Work. Hierdoor kunt u het hele jaar heerlijk vertoeven in uw tuinkamer.

 

Tuinkamer gebruiken als tuinkas? Kan dat?

Natuurlijk kunt u deze tuinkamer ook gebruiken als tuinkas. Door de unieke vorm van deze tuinkamer, onderscheidt u zich van andere tuinkaseigenaren. Mede door de vorm en de hoge zijwanden heeft u veel kweek- en bewegingsruimte in de Orangerie. Door de dakramen is ventilatie en warmteregulatie geen enkel probleem.

 

Tuinkamer kopen

Een tuinkamer kopen is een aanschaf die u weloverwogen maakt. Daarom is goed advies erg belangrijk hierin. Op Jimmy at Work vindt u veel informatie over diverse tuinkamers en krijgt u tips over hoe u een tuinkamer het beste kunt inrichten. Wilt u advies van een tuinkamerexpert? Ook dat is mogelijk bij Jimmy at Work. Neem contact op met de klantenservice en onze medewerkers helpen u graag om bij uw wensen de beste tuinkamer te vinden. Ook kunt u in onze showroom vrijblijvend de tuinkamers in het echt komen bekijken. Door een afspraak te maken via de klantenservice zorgen we ervoor dat er een expert voor u beschikbaar is die al uw vragen kan beantwoorden.