Tuinkameraccessoires

Ontdek de tuinkameraccessoires van Gardenmeister die je zowel aan de binnen- als buitenkant van je serre kunt monteren. Van een (automatische) raamopener om de temperatuur eenvoudig te reguleren tot het versterken van de basis met een solide fundering. Of kies een van de andere handige accessoires. Gebruik de "Type" filter om te zien welke tuinkameraccessoires bij uw tuinkamer passen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tuinkameraccessoires

 

Gardenmeister tuinkameraccessoires

De Gardenmeister tuinkameraccessoires zijn tuinkameronderdelen die uw tuinkamer duurzaam in gebruik maken. Deze producten zijn niet noodzakelijk in elke situatie, alleen indien u rekening moet houden met specifieke weersomstandigheden, ondergrond of voorkeur.

 

Gardenmeister fundering tuinkamer

De fundering van een tuinkamer verankert de tuinkamer in de grond. Een stevige fundering zorgt ervoor dat uw tuinkamer letterlijk tegen een (wind)stootje kan.

 

Gardenmeister automatische raamopener

De automatische raamopener voor de tuinkamer is een knap staaltje techniek. Zodra de temperatuur in de tuinkamer oploopt, duwt deze automatische raamopener het raam van uw tuinkamer voorzichtig open en het raam sluit zich weer wanneer het in de tuinkamer kouder wordt.

 

Gardenmeister Nokversiering

De nokversiering is de perfecte tuinkameraccessoire om de uitstraling van een Victoriaanse tuinkamer te krijgen.

 

Terrasverwarming in een tuinkamer

De infrarood terrasverwarming is te gebruiken voor het snel verwarmen van uw tuinkamer. Zo kunt u ook als het buiten kouder wordt of sterk afkoelt, een aangename temperatuur creëren in uw tuinkamer. Geniet langer van het buitenleven met de terrasverwarmer van Jimmy at Work.