Tuinkasaccessoires

De tuinkasaccessoires van Gardenmeister zijn onderdelen voor uw tuinkas die u aan de buiten- of binnenkant monteert. Met deze tuinkasaccessoires geniet u het langst van uw tuinkas: een regenpijp voor afwatering, een (automatische) raamopener om de temperatuur te regelen, fundering voor een stevige verankering, schaduwdoek voor bescherming tegen de volle zon, nokversiering voor een Victoriaanse look, tape voor heldere polycarbonaat platen en terrasverwarming. Gebruik de filter "Type" om te zien welke tuinkasaccessoires bij uw tuinkas passen.

Producten 1-21 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-21 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tuinkasaccessoires


Gardenmeister tuinkas accessoires

De Gardenmeister tuinkasaccessoires zijn tuinkasonderdelen die uw tuinkas duurzaam in gebruik maken. Deze producten zijn niet noodzakelijk in elke situatie, alleen indien u rekening moet houden met specifieke weersomstandigheden, ondergrond of voorkeur.


Gardenmeister fundering tuinkas

De fundering van een tuinkas verankert de tuinkas in de grond. Een stevige fundering zorgt ervoor dat je tuinkas letterlijk tegen een (wind)stootje kan. Gardenmeister heeft voor de Foreststar tuinkassen, 2 kleuren fundering beschikbaar: antraciet en groen. Bij de Foreststar 200 behoort voor de fundering een grijze aluminium kleur ook tot een optie. De Four Seasons en Prestige tuinkassen hebben een aluminium fundering in antraciet.


Gardenmeister automatische raamopener

De automatische raamopener voor de tuinkas is een knap staaltje techniek. Zodra de temperatuur in de kas oploopt, duwt deze automatische raamopener het raam van uw kas voorzichtig open en het raam sluit zich weer wanneer het in de kas kouder wordt.


Gardenmeister regenpijp

De kunststof regenpijp is geschikt voor de Foreststar tuinkassen. Met de regenpijp wordt het regenwater afgevoerd richting de bodem. De regenpijp eindigt een stukje boven de grond zodat u het regenwater weer op kunt vangen en kunt gebruiken in de kas. Zeer ecologisch!


Gardenmeister schaduwdoek

Het polyester schaduwdoek van Gardenmeister beschermt uw tuinkas tegen de zon op een zomerdag als de temperaturen hoog kunnen oplopen. Het schaduwdoek is beschikbaar voor de tuinkassen uit de Prestige en Four Seasons serie. Ze zijn in verschillende maten beschikbaar.


Gardenmeister nokversiering

De nokversiering is de perfecte accessoire om de tuinkas een Victoriaanse stijl te geven. De nokversiering is beschikbaar in verschillende lengtes voor de Four Seasons en Prestige tuinkassen.