Fundering

De fundering van een tuinkas voorkomt verzakking en verankert de tuinkas in de grond. Gardenmeister heeft voor de Foreststar tuinkassen, 2 kleuren fundering beschikbaar: antraciet en groen. Four Seasons en Prestige tuinkassen hebben een fundering in antraciet. Gebruik de filter "Type" om te zien welke tuinkasaccessoires bij uw tuinkas passen.

 

Lees onze blog over funderingen.

Producten 1-21 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-21 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Fundering

 

Wat is een tuinkas fundering?

Een fundering is een basis waarop u een tuinkas plaatst. Een tuinkas wordt op een fundering gebouwd om verzakking te voorkomen. Een fundering dient altijd waterpas op een ondergrond geplaatst te worden. Met de hedendaagse grilligheid van het weer is het verstandig om een tuinkas goed te verankeren aan een fundering (dus voor extra stevigheid) en/of in de grond.

 

Aluminium fundering voor een tuinkas van Gardenmeister

Gardenmeister heeft voor al zijn tuinkassen een bijpassende aluminium fundering beschikbaar. Een fundering van Gardenmeister is een aluminium frame dat u onder de tuinkas plaatst. Deze stevige fundering wordt niet standaard met een tuinkas meegeleverd en moet u los bestellen. U kiest voor een fundering voor uw tuinkas als uw tuinkas in een zachte ondergrond zoals zand of gras wordt geplaatst. Houd de serie (bijvoorbeeld Foreststar) en nummer (bijvoorbeeld 100 of 200) van uw tuinkas bij de hand om de juiste fundering te kiezen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar.

 

Zelf een fundering voor een tuinkas maken

U kunt ervoor kiezen om zelf een fundering te maken om uw tuinkas op te plaatsen. Ook als u ervoor kiest om niet de fundering van Gardenmeister te bestellen, is het belangrijk dat de ondergrond voor de tuinkas waterpas is. U kunt uw terras als fundering gebruiken of zelf maken met straatwerk (tegels, klinkers of stenen), beton of met houten funderingsbalken.