Regenpijp

Regenpijpen zijn essentieel bij tuinkassen. Door een regenpijp te bevestigen aan uw tuinkas voorkomt u wateroverlast rondom de kas. Met de regenpijp wordt het regenwater van het dak opgevangen en naar beneden geleid.

Om regenwater op te vangen is het verstandig om regenpijpen te bevestigen aan uw tuinkas. Hierdoor kunt u eenvoudig hemelwater opvangen dat van het dak afstroomt in bijvoorbeeld een regenton of emmer. Het opgespaarde water kan dan weer in de moestuin of kas gebruikt worden.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Regenpijp

 

Hoe kan ik een regenpijp aan de goot van mijn kas maken?

De regenpijpen van Jimmy at Work zijn geschikt voor de Foreststar tuinkassen van Gardenmeister en eenvoudig te bevestigen aan de dakgoot van onze tuinkassen. Heeft u hulp nodig met het bevestigen van de regenpijp? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij leggen u graag uit hoe u de regenpijp aan de goot van uw tuinkas vastmaakt.

 

Regenton aan regenpijp

Door een regenton met een regenpijp te combineren, kan er veel water opgevangen worden dat later weer hergebruikt kan worden in de tuinkas. Regenwater is het beste water voor uw planten. Het heeft de juiste temperatuur en is meestal zachter dan leidingwater. Alle tips om optimaal gebruik te maken van uw tuinkas en tuinkasaccessoires leest u in ons blog.

 

Regenpijp voor tuinkas kopen

Bent u op zoek naar een passende regenpijp voor uw tuinkas? Of wilt u meer weten over welk kweekkastje of welke tuinkas u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Jimmy at Work. Zij adviseren u graag. Uiteraard ben u ook van harte welkom in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.