Oppottafel

Een oppottafel is een onmisbare aanvulling voor elke tuinliefhebber. Deze tafel biedt je de ideale werkhoogte om met comfort en gemak planten, bloemen en kruiden over te potten naar andere bloempotten. Naast het oppotten wordt de oppottafel vaak veelzijdig ingezet als tuinwerktafel of handige plantentafel, zowel op je terras als op je balkon. Zo transformeer je deze tafel tot een centrale plek voor allerhande tuinactiviteiten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Oppottafel

 

Wat is een oppottafel?

Een oppottafel is een werkblad voor het zaaien en planten van bloemen, planten en kruiden. Het tafelblad heeft 3 opstaande randen.

 

Oppottafel gebruiken

Een oppottafel staat vaak in of bij een tuinkas. Een oppottafel is dus een echte werktafel om met planten bezig te zijn. Tegenwoordig worden oppottafels ook decoratief gebruikt. Door het tafelblad vol te zetten met bloempotten met planten en bloemen erin heeft u snel een vrolijk gekleurde bloemenomgeving. Ideaal voor kleine ruimtes zoals balkons, terrassen en patio’s. Ook worden oppottafels ook vaak gebruikt om een lege muur aan te kleden.

 

Oppottafel zelf maken

Waarom zou u een oppottafel zelf maken als u voor hetzelfde geld ook een kant-en-klare oppottafel kunt kopen. Door uw kant-en-klare oppottafel bij Jimmy at Work te bestellen, kunt u meteen aan de slag met bloemen en planten zonder eerst nog zelf een oppottafel te moeten maken.

 

Oppottafel op wielen

Heeft uw oppottafel geen vaste plek? Dan is een oppottafel op wielen ideaal! Deze is gemakkelijk te verplaatsen, ook wanneer er potten en planten opstaan. Ontdek de stevige oppottafel op wielen van Jimmy at Work.

 

Oppottafel aanbieding

Binnen het assortiment van Jimmy at Work zijn er altijd oppottafels verkrijgbaar. Houd onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding.