Plantenrek

Een plantenrek gebruikt u buiten in uw tuinkas, zodat u niet alleen met planten in de volle grond kunt werken, maar ook op werkhoogte. Alle plantenrekken zijn van metaal en hebben een draagkracht van 30 kg. U kunt dus veel extra planten kwijt in uw tuinkas en mag daarom niet ontbreken bij de tuinkas inrichting. De plantenrekken hebben verschillende maten in zowel diepte als lengte. Bij het kiezen van het juiste plantenrek, adviseren wij de filter "Type" te gebruiken, zodat u een plantenrek kiest dat bij uw type tuinkas past.

Plantenrek


Metalen plantenrek

Het metalen plantenrek van Gardenmeister is zeer geschikt om planten op te zetten in uw tuinkas. Het metaal is erg sterk en draagt met gemak tot 30 kg. U kunt de plantenrekken ook gebruiken om planten te verpotten. Aluminium is onderhoudsvriendelijk want de overtollige aarde veegt u gemakkelijk weg.


Plantenrek voor buiten in de tuinkas kopen?

Koop een plantenrek voor in uw tuinkas als u uw planten buiten wilt laten overwinteren in de tuinkas. Een plantenrek van Gardenmeister wordt op hoogte gemonteerd aan het frame van de kas. Zo houdt u uw planten in de winter van de koude bodem.


Plantenbakken voor buiten

De plantenbak van Gardenmeister is een degelijk lichtgewicht. Het is een bloembak van stalen platen. De stalen platen kunnen tegen een stootje, maar wegen ook niet veel. Hierdoor is de plantenbak (leeg uiteraard) makkelijk te verplaatsen, zowel in de tuinkas, maar ook buiten op het terras of in de tuin.


Plantenbak op poten voor buiten

De plantenbak van Gardenmeister wordt veel gebruikt om een wand of muur te verfraaien. Doordat de plantenbak op poten staat, zaait u planten op een prettige hoogte en is de bloembak gemakkelijk te verzetten. In het midden van de metalen plantenbak zit een gat voor afwatering.