Tuinkas glas

Een glazen tuinkas is een lust voor het oog en heeft een lange levensduur. Hij geeft een luxe uitstraling aan uw tuin en u kunt hiermee het tuinseizoen aanmerkelijk verlengen. Door het open karakter van de tuinkas glas kunt u alle planten, groenten en fruit in de glazen tuinkas zien groeien. De tuinkassen met glas van Jimmy at Work zijn allemaal uitgevoerd met veiligheidsglas. Dat is niet alleen ontzettend veilig, maar ook stevig, bestendig tegen krassen en heeft afgewerkte, onscherpe randen.

Producten 1-21 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-21 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tuinkas glas


Glazen tuinkas

Er zijn diverse soorten tuinkassen. Binnen het assortiment tuinkas glas zijn er kassen met diverse soorten glas verkrijgbaar. Een tuinkas glas van Jimmy at Work is altijd uitgevoerd met veiligheidsglas. Dit komt omdat Jimmy at Work veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.


Tuinkas klein of toch een tuinkas groot?

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine tuinkas. Bij Jimmy at Work vindt u een groot assortiment tuinkassen klein en groot. Hierdoor is er voor ieder budget een tuinkas van een hoge kwaliteit met veiligheidsglas beschikbaar.


Tuinkas met 3 mm veiligheidsglas?

Binnen het assortiment tuinkas glas is onze Tuinkas Foreststar standaard uitgevoerd met 3 mm veiligheidsglas. De goede lichtdoorlaatbaarheid van het glas van deze hobbykas zorgt ervoor dat u eenvoudig uw kweekseizoen kunt verlengen. De Foreststar tuinkassen zijn functioneel en bieden onder alle omstandigheden de beste kweekeigenschappen.


Tuinkas met 4 mm veiligheidsglas?

Wilt u liever een glazen tuinkas met 4 mm veiligheidsglas dan heeft Jimmy at Work de Tuinkas Prestige en de Tuinkas Four Seasons in het assortiment. De hoge wanden zorgen voor veel bewegingsvrijheid en het 4 mm veiligheidsglas is bestand tegen zon, wind en sneeuw. De luxe uitstraling van deze glazen tuinkassen maken deze tuinkassen een lust voor het oog. Door het Quick Smart Systeem waarmee u het glas in de tuinkas bevestigt, kunt u eenvoudig en veilig het glas plaatsen. Doordat de glazen kassen van Jimmy at Work uitgevoerd worden met sterk veiligheidsglas zijn deze voorzien van afgewerkte randen en mocht het glas bij hoge uitzondering toch breken dan breekt dit glas in vele kleine onscherpe stukjes glas. Hierdoor is het veilig voor mens, dier en plant.


Tuinkas kopen?

Wilt u graag een tuinkas glas kopen, maar weet u niet precies welke de beste keuze voor uw tuin is? Of zou u graag eerst de tuinkas glas in het echt willen zien? Dat kan! In de showroom van Jimmy at Work kunt u op uw gemak alle tuinkassen komen bekijken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste tuinkas. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.