Tuinkasaccessoires

Ontdek de tuinkasaccessoires van Gardenmeister die je zowel aan de binnen- als buitenkant van je tuinkas kunt monteren. Van een doeltreffende regenpijp voor optimale afwatering tot een (automatische) raamopener om de temperatuur eenvoudig te reguleren. Versterk de basis met een solide fundering, bescherm je kas tegen felle zon met een handig schaduwdoek, voeg een vleugje Victoriaanse klasse toe met nokversiering of kies een van de andere handige accessoires. Gebruik de "Type" filter om te zien welke tuinkasaccessoires bij uw tuinkas passen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Fundering voor Tuinkas Foreststar 100 aluminium
  Fundering voor Tuinkas Foreststar 100 aluminium
  Speciale prijs € 59 Normale prijs € 130
 2. Fundering voor Tuinkas Foreststar 300 aluminium
  Fundering voor Tuinkas Foreststar 300 aluminium
  Speciale prijs € 59 Normale prijs € 140
 3. Fundering voor Tuinkas Foreststar 400 aluminium
  Fundering voor Tuinkas Foreststar 400 aluminium
  Speciale prijs € 59 Normale prijs € 145
 4. Pratt & Söhne terrasverwarmer 148 cm Infrarood 2400 watt zwart
  Pratt & Söhne terrasverwarmer 148 cm Infrarood 2400 watt zwart
  Speciale prijs € 276 Normale prijs € 325
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tuinkasaccessoires

 

Gardenmeister tuinkas accessoires

De Gardenmeister tuinkasaccessoires zijn tuinkasonderdelen die uw tuinkas duurzaam in gebruik maken. Deze producten zijn niet noodzakelijk in elke situatie, alleen indien u rekening moet houden met specifieke weersomstandigheden, ondergrond of voorkeur.

 

Gardenmeister fundering tuinkas

De fundering van een tuinkas verankert de tuinkas in de grond. Een stevige fundering zorgt ervoor dat je tuinkas letterlijk tegen een (wind)stootje kan. Gardenmeister heeft voor de Foreststar tuinkassen, 2 kleuren fundering beschikbaar: antraciet en groen. Bij de Foreststar 200 behoort voor de fundering een grijze aluminium kleur ook tot een optie. De Four Seasons en Prestige tuinkassen hebben een aluminium fundering in antraciet.

 

Gardenmeister automatische raamopener

De automatische raamopener voor de tuinkas is een knap staaltje techniek. Zodra de temperatuur in de kas oploopt, duwt deze automatische raamopener het raam van uw kas voorzichtig open en het raam sluit zich weer wanneer het in de kas kouder wordt.

 

Gardenmeister regenpijp

De kunststof regenpijp is geschikt voor de Foreststar tuinkassen. Met de regenpijp wordt het regenwater afgevoerd richting de bodem. De regenpijp eindigt een stukje boven de grond zodat u het regenwater weer op kunt vangen en kunt gebruiken in de kas. Zeer ecologisch!

 

Gardenmeister schaduwdoek

Het polyester schaduwdoek van Gardenmeister beschermt uw tuinkas tegen de zon op een zomerdag als de temperaturen hoog kunnen oplopen. Het schaduwdoek is beschikbaar voor de tuinkassen uit de Prestige en Four Seasons serie. Ze zijn in verschillende maten beschikbaar.

 

Gardenmeister nokversiering

De nokversiering is de perfecte accessoire om de tuinkas een Victoriaanse stijl te geven. De nokversiering is beschikbaar in verschillende lengtes voor de Four Seasons en Prestige tuinkassen.