Tuinkasinrichting

Voor jouw Gardenmeister tuinkas bieden we een assortiment aan oppottafels, kweektafels, kweekrekken en plantenrekken om je tuinkasinrichting praktisch te maken. Gebruik een oppottafel voor het gemakkelijk verpotten van planten, zaden en stekken. Optimaliseer de hoogte van je kas met het handige kweekrek. Creëer overzicht in je tuinkas met onze plantenrekken, die ook ideaal zijn voor opslag. Maak jouw tuinkas compleet met deze functionele toevoegingen.

Tuinkasinrichting

 

Gardenmeister tuinkas inrichting

U heeft een tuinkas besteld van Gardenmeister en nu komt de volgende stap: de tuinkasinrichting. Het is belangrijk om vooraf te bedenken waarvoor u de kas gebruikt. Wilt u sierplanten laten overwinteren of opkweken, gaat u kruiden, groenten en of fruit kweken? Pas de tuinkasinrichting aan op uw wensen en maak een selectie uit het uitgebreide assortiment plantenrekken. Gebruik de filter om te zien welke producten bij uw Prestige, Foreststar, Four seasons, Orangerie of Royal Park.

 

Gardenmeister kweekrek voor Foreststar tuinkas

Indien u slim gebruik wilt maken van de hoogte in uw tuinkas, dan kiest u voor het kweekrek van aluminium voor in uw Foreststar tuinkas. Dit rekt draag tot 30 kg en is 126 cm lang. Veel ruimte voor uw bloempotten!

 

Gardenmeister universele oppottafels

De oppottafels van Gardenmeister zijn universeel en passen in alle tuinkassen van Gardenmeister. U kiest voor de verrijdbare antraciete oppottafel met wielen of voor de aluminium oppottafel met 3 verdiepingen. Kies wat bij u wensen past.

 

Gardenmeister Plantenrekken

Met de plantenrekken van Gardenmeister richt u uw kas praktisch in en heeft u meteen een prettige werkhoogte. De plantenrekken zijn van stevig en duurzaam aluminium. U heeft de keuze uit plantenrekken met verschillende lengtes en dieptes. Wij adviseren om een plantenrek te selecteren die bij uw tuinkasserie past. Gebruik de filter om de plantenrekken voor de tuinkas Foreststar te selecteren. De Plantenrekken Premium zijn geschikt voor de inrichting van tuinkassen Prestige, Four Seasons, Orangerie, Royal Park.