• Gratis verzonden boven €100,-                    
 • Bezoek onze showroom!                    
 • 14 dagen bedenktijd
Tuinkas Four Seasons 100 met polycarbonaat 8mm zwart

Tuinkas Four Seasons 100 met polycarbonaat 8mm zwart

geen

De tuinkassen met polycarbonaat 8mm uit de Four Seasons lijn van Gardenmeister zijn van hoogstaande kwaliteit. De stevige dubbelwandige polycarbonaat panelen bieden goede isolatie en beschermen de plantjes in de tuinkas tegen verbranding door de felle zon.

Art.nr.
GM601300
263 cm x 195 cm x 250 cm
€ 1.200,00
Vragen over dit product? 040 - 218 30 35
Product beschrijving

De Four Seasons tuinkassen met 8mm polycarbonaat van Gardenmeister hebben dankzij de zwarte coating een moderne uitstraling en zijn een blikvanger in elke tuin.  heeft veel bewegingsruimte in de tuinkas dankzij de extra hoge zijwanden van 170 cm en nok van 250 cm. Zo kunt u makkelijk staan en werken in deze polycarbonaat tuinkas.

Een tuinkas met polycarbonaat kent vele voordelen. Niet alleen is het makkelijk en veilig met de opbouw, omdat het licht van gewicht is en geen scherpe randen heeft. Ook heeft het polycarbonaat een hoge isolatiewaarde waardoor er een constantere temperatuur is in de kas. Hiermee kan het kweekseizoen aanzienlijk worden verlengd. De buitenkant van de polycarbonaat panelen zijn voorzien van een UV-beschermende laag.

 

Voordelen van een Four Seasons 100 tuinkas met polycarbonaat:

 • 8mm dik, dubbelwandig polycarbonaat
 • Hoge isolatiewaarde
 • Dubbele schuifdeuren
 • Inclusief 2 dakramen
 • Inclusief regenpijp aan elke zijde
 • UV-bescherming

 

Gardenmeister Quick Smart System

Met het slimme Gardenmeister Quick Smart Frame systeem zitten de panelen dieper in het frame en zijn ze zeer stevig verankerd - er komen géén springclips aan te pas. Veel goedkope kassen zijn voorzien van springclips, waarbij de panelen er snel uit kunnen waaien. Dit systeem maakt het opbouwen van de tuinkas een stuk eenvoudiger en zorgt er voor dat u veel opbouwtijd bespaart. Het zorgt er voor dat de kas stevig en stabiel staat en uitstekend bestand is tegen harde wind en sneeuw.

Onze Service
 • Grote eigen voorraad
 • Tuinkas gratis geleverd
 • Beste prijsgarantie
 • 14 dagen bedenktijd
Meer Informatie
Artikel nr. GM601300
Merk Gardenmeister
Levertijd: 3 - 10 werkdagen
Buitenbreedte 263 cm
Buitenlengte 195 cm
Nokhoogte 250 cm
Hoogte zijwanden 171 cm
Oppervlakte 0 - 5m²
Kleur Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal dikte 8 mm
Isolatiewaarde 3,3 W/ m2K
lichtdoorlaatbaarheid 78%
Sterkte panelen / Draagkracht 1300g / m2
Uitvoering Quick Smart System
Deur type Dubbele schuifdeur
Aantal dakramen 2
Opbouwtijd 2 - 4 dagen
Soortgelijke Producten
Zelf beoordelen
U beoordeelt:Tuinkas Four Seasons 100 met polycarbonaat 8mm zwart
Uw waardering
Bezorging

Logistieke partners: Transmission en Rabelink

Transmission werkt in bloktijden van 2 uur, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Op de dag van levering krijgt u per mail van Transmission de levertijden doorgestuurd. Een voorkeur voor een bepaald dagdeel is helaas niet mogelijk. De British orangerie, Prestige, Four Seasons,  Tuinkassen, tuinhuizen en pergola's worden op extra lange pallets geleverd door Rabelink. Rabelink neemt voor levering contact met u op om een afspraak te maken.


Opbouwen tuinkas

Belangrijk! Voordat u begint met de opbouw van uw tuinkas, dient u aan de hand van de onderdelenlijst na te gaan of alle onderdelen aanwezig zijn. Controleer bij het uitpakken van de aluminiumprofielen zowel het aantal profielen als ook de afmetingen van elk profiel. Neem voordat je begint met opbouwen de handleiding goed door. Helaas gebeurt dit niet altijd. Daarom verwijzen wij u ook door naar -> Plaatsen en Inrichten of veelgestelde vragen

Ik wil dit product!
Tuinkas Four Seasons 100 met polycarbonaat 8mm zwart - Tuinkassen
€ 1.200,00
scroll to top