Waarmee kunnen we u helpen?

Contact
  • Waar wordt mijn bestelling afgeleverd?
   Levering is standaard tot aan de deur (eerste drempel) op het door u opgegeven afleveradres. Alle artikelen worden standaard door ons met Transmission of DPD verstuurd.
  • Hoe weet ik hoe laat mijn bestelling komt?
   Transmission werkt in bloktijden van 2 uur, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Op de dag van leveringen krijgt u per mail van Transmission de levertijden doorgestuurd. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan dient u rekening te houden met bijkomende kosten. Een voorkeur voor een bepaalde dagdeel is niet mogelijk.
  • Is het ook mogelijk bij aflevering te betalen?
   Het is niet mogelijk om te bij aflevering te betalen. U kunt wel kiezen voor In3 betaalwijze. in3 is de enige betaalmethode in Nederland waar u gespreid kunt betalen zónder BKR-registratie of rente. Deze betaalmethode is toe te passen bij bestellingen die tussen de €100 en €3.000 kosten. De bestelling wordt verdeeld in drie gelijke bedragen, waar u in totaal zestig dagen over mag doen. Bij bestelling betaalt u de eerste termijn, waarna de order verwerkt wordt. Na uiterlijk dertig dagen voldoet u aan de tweede termijn, en na uiterlijk zestig dagen de derde. Zo kunt u de uitgaven kosteloos spreiden, maar wel al meteen gebruikmaken van uw nieuwe producten!

    

  • Wie levert de tuinkas?
   Een tuinkas wordt geleverd door Transmission.
  • Levert Jimmy at Work ook op de Waddeneilanden?
   Voor bezorging op de Waddeneilanden berekenen we u de kosten door die de transporteur ons vraagt om uw bestelling op de eilanden te bezorgen. Bij DPD bedragen deze kosten € 9,-. Bij Transmission is het per bestelling op aanvraag. Het is ook mogelijk om uw bestelling – zonder extra kosten – aan het vasteland op een afhaalpunt van het transportbedrijf, dichtbij de veerboot, te laten bezorgen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, chat of email.

Onze klantenservice medewerkers helpen uw graag!