Waarmee kunnen we u helpen?

Contact
  • Waar wordt mijn bestelling afgeleverd?
   Levering is standaard tot aan de deur. Alle artikelen worden standaard door ons met Transmsision of DPD verstuurd. Tuinkassen worden op donderdagen en vrijdagen geleverd.
  • Hoe weet ik hoe laat mijn bestelling komt?
   Transmission werkt in bloktijden van 2 uur, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Op de dag van leveringen (donderdag of vrijdag) krijgt u per mail van Transmission de levertijden doorgestuurd. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan dient u rekening te houden met bijkomende kosten. Een voorkeur voor een bepaalde dagdeel is niet mogelijk.
  • Is het ook mogelijk bij aflevering te betalen?
   Indien u kiest voor een betaling via Klarna, dan betaalt u uw aankoop pas nadat u deze ontvangen heeft. Het is mogelijk om tot een bestelbedrag van € 1000,- achteraf te betalen via Klarna Factuur ( onder voorbehoud ). Wanneer u voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden er extra administratiekosten à € 2,95 in rekening gebracht.

    

   De factuur, met betaalspecificaties, wordt een aantal dagen na het versturen van uw bestelling per e-mail door Klarna toegestuurd. Deze dient binnen twee weken na ontvangst van de bestelling te worden voldaan. Het factuuradres dient bij deze betaalmethode hetzelfde te zijn als het afleveradres.

  • Wie levert de tuinkas?
   Transmission Transmission werkt in bloktijden van 2 uur, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Op de dag van levering krijgt u per mail van Transmission de levertijden doorgestuurd. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan dient u rekening te houden met bijkomende kosten. Een voorkeur voor een bepaalde dagdeel is niet mogelijk.
  • Levert Jimmy at Work ook op de Waddeneilanden?
   Voor bezorging op de Waddeneilanden berekenen we u de kosten door die de transporteur ons vraagt om uw bestelling op de eilanden te bezorgen. Bij DPD bedragen deze kosten € 9, bij Transmission is het per bestelling op aanvraag. Het is ook mogelijk om uw bestelling – zonder extra kosten – aan het vasteland op een afhaalpunt van het transportbedrijf, dichtbij de veerboot, te laten bezorgen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, chat of email.

Onze klantenservice medewerkers helpen uw graag!

scroll to top