Contact met Jimmy at Work

Bij Jimmy at Work hebben we kwaliteit, prijs en service hoog in het vaandel staan. Daarom zetten we de klant centraal. Zo zijn onze experts telefonisch, via WhatsApp, per mail, via het contactformulier en de chat bereikbaar. Neem contact met ons op voor een goed en eerlijk advies over welke aankoop het beste bij u past of als u nog vragen of hulp nodig heeft na de aanschaf van uw product.

 

Hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice?

 

Telefoon

Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)40 – 2183035. Naar dit nummer kunt u ook een WhatsAppbericht sturen.

 

E-mail

Stuur een e-mail met uw vraag naar info@jimmyatwork.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven.

 

Chat

Rechts beneden op de site vindt u de contactknop voor de live-chat. De chat is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.

 

Contactformulier

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Gebruik dan het contactformulier op deze pagina. Vul uw gegevens in en stel uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Tevreden over Jimmy at Work?

Bent u tevreden over onze service en producten? We horen het graag van u.

We waarderen het enorm als u uw ervaring met ons en andere mensen wilt delen door een review achter te laten. Gebruik onderstaande link om meteen een review te plaatsen.

 

 

 

Contactformulier