Contact

Heb je een vraag?
Onze klantenservice medewerkers staan je graag te woord!

Contact opnemen

Bij Jimmy at Work hebben we kwaliteit, prijs en service hoog in het vaandel staan. Daarom zetten we onze klanten centraal. Zo zijn onze experts telefonisch, per mail en via de chat bereikbaar om je goed en eerlijk te adviseren over welke aankoop het beste bij jouw wensen past. Ook helpen we je graag als je even vastloopt met het opbouwen van jouw aankoop of wanneer de handleiding niet voldoende toereikend is.

Contactformulier

Hoe kun je contact opnemen met de klantenservice?

Contact per telefoon
Uiteraard kun je de klantenservice telefonisch bereiken. In een persoonlijk gesprek kun je advies vragen over onze producten en telefonische ondersteuning krijgen bij het opbouwen van jouw aankoop. De klantenservice van Jimmy at Work is op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +3140 218 30 35.

Contact via e-mail
Uiteraard is de klantenservice van Jimmy at Work ook bereikbaar via e-mail. Door een e-mail te sturen naar info@jimmyatwork.nl kun je op ieder moment van de dag contact opnemen met de klantenservice van Jimmy at Work. We streven ernaar om binnen 1 werkdag een reactie te geven.

Contact via chat
De klantenservice van Jimmy at Work is ook beschikbaar via een live-chat. Je vindt de contactknop hiervoor rechtsonder op de website.

Bezoek de showroom
In de showroom van Jimmy at Work kun je het volledige assortiment komen bezichtigen. Je kunt tijdens openingstijden vrijblijvend binnenlopen om het assortiment te bekijken en eventueel vragen over onze producten te stellen aan onze ervaren medewerkers. Op onze showroom-pagina vind je meer details over onze showroom.

Bedrijfsgegevens Jimmy at Work

Jimmy at Work
Witvrouwenbergweg 13b
5711 CN Someren
Nederland

Neem contact met ons op

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

loader
Laden...