Contact met Jimmy at Work

Bij Jimmy at Work hebben we kwaliteit, prijs en service hoog in het vaandel staan. Daarom zetten de onze klanten centraal in het klantcontact. Zo zijn onze experts telefonisch, per mail en via de chat bereikbaar om u goed en eerlijk te adviseren over welke aankoop het beste bij u past. Ook helpen we u graag als u even vastloopt met het opbouwen van uw nieuwe aankoop of de handleiding niet voldoende toereikend is.


Hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice?


Jimmy at Work

Uiteraard kunt u de klantenservice telefonisch bereiken. In een persoonlijk gesprek kunt u advies vragen over onze producten en telefonische ondersteuning krijgen bij het opbouwen van uw aankoop. De klantenservice van Jimmy at Work is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 040 – 2183035


Jimmy at Work

Uiteraard is de klantenservice van Jimmy at Work ook bereikbaar via e-mail. Door een e-mail te sturen naar info@jimmyatwork.nl kunt u op ieder moment van de dag contact opnemen met de klantenservice van Jimmy at Work. We streven ernaar om binnen 24 uur contact me tu op te nemen.Jimmy at Work

De klantenservice van Jimmy at Work is ook bereikbaar via een live-chat. Rechtsbeneden op de site vindt u de contactknop hiervoor.


Jimmy at Work

De klantenservice van Jimmy at Work is altijd bereikbaar via WhatsApp. U kunt uw vraag stellen door naar +31 (0)402183035 een bericht te sturen. Zodra we uw WhatsApp bericht hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met u op.


Jimmy at Work

De klantenservice van Jimmy at Work is altijd bereikbaar via het contactformulier. Dit vindt u hier op deze pagina. Vul uw gegevens en uw bericht of vraag in, klik op bevestig en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Extra services van Jimmy at Work

  • Scherp geprijsde artikelen
  • Gratis verzending bij orders vanaf 100 euro
  • Goede en ervaren klantenservice
  • Persoonlijk advies
  • Gratis goed en eerlijk advies
  • Mooie Showroom

Tevreden over Jimmy at Work?

Bent u tevreden over onze service en producten? We horen het graag van u.

We waarderen het enorm als u uw ervaring met ons en andere mensen wilt delen door een review achter te laten. Gebruik onderstaande link om meteen een review te plaatsen.


Contactformulier
scroll to top