Over Jimmy at Work


In het kort

Bij Jimmy at Work draait alles om het verrijken van jouw buitenleven. Stel je voor: meer momenten van ontspanning en plezier in je eigen tuin, ongeacht het seizoen. Van de eerste zonnestralen bij het ontbijt tot avondeten onder een hemel vol sterren, wij maken het mogelijk. Ons aanbod, variërend van tuinkassen tot terrasoverkappingen, creëert de ideale setting voor veilig speelplezier voor kinderen en rustgevende ruimtes voor volwassenen.


Onze missie

Bij Jimmy at Work is onze missie om je te voorzien van de beste kwaliteit producten en oplossingen voor je tuin en buitenruimtes. Wij streven ernaar om niet alleen producten te leveren die je tuin verbeteren, maar ook om uitmuntende service en deskundig advies te bieden. 

Onze visie

Bij Jimmy at Work is het ons doel om als inspiratiebron te dienen voor duurzame oplossingen voor tuinen en het buitenleven. Door het aanbieden van innovatieve producten en diensten die zowel de impact op het milieu verminderen als de levenskwaliteit verbeteren, willen we de manier waarop mensen hun buitenruimtes ervaren en gebruiken diepgaand veranderen.

 


Onze merken


 

Gardenmeister is gespecialiseerd in duurzame tuinproducten. Met een aanbod van tuinkassen en tuinkamers ontworpen om het groeiseizoen te verlengen en tuinplezier het hele jaar door te garanderen.

 

Pratt & Söhne specialiseert in hoogwaardige pergola's en terrasoverkappingen, die functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek combineren. Hun aanbod kenmerkt zich door modulaire ontwerpen, perfect voor elke buitenruimte.

 

Rockford staat bekend om elegante en duurzame tuinhuizen en pergola's, die elke tuin mooier en functioneler maken. Onze tuinhuizen zijn gemaakt van materialen die zowel mooi als weerbestendig zijn.


De geschiedenis van onze merken


Gardenmeister

Het begin van Gardenmeister|2012-nu

2012

Het begin van Gardenmeister met de lancering van onze eerste tuinkas, de Ecostar met polycarbonaat. Een belangrijk moment waarop onze passie voor tuinieren en duurzaamheid samenkwam om liefhebbers van tuinen een robuuste, ecologisch verantwoorde oplossing te bieden. Dit was de eerste stap in onze reis om het groen in elke tuin te ondersteunen.

Tuinkas uitbreiding

2014

We breidden ons aanbod uit met de Foreststar tuinkas, uitgerust met veiligheidsglas. Deze stap markeerde onze voortdurende inzet om de functionaliteit van onze tuinkassen te verbeteren, met een focus op veiligheid en duurzaamheid. Het gebruik van veiligheidsglas in de Foreststar helpt bij het beschermen van zowel planten als tuiniers.

De grens over

2015

Een mijlpaal voor Gardenmeister, want we verkochten onze eerste tuinkas in Oostenrijk. Deze uitbreiding buiten onze grenzen onderstreept onze groei en het toenemende vertrouwen van klanten in verschillende regio's. Het was een trots moment, dat onze visie op toegankelijkheid en liefde voor tuinieren internationaal erkende.

Het gaat hard!

2020

In 2020 bereikten we een indrukwekkende mijlpaal met de verkoop van meer dan 20.000 tuinkassen in Europa. Dit getal weerspiegelt niet alleen onze groei door de jaren heen, maar ook de sterke band die we hebben opgebouwd met tuinliefhebbers overal. Elk van deze kassen vertegenwoordigt een verhaal van groei en groene mogelijkheden.

Uitbreiding assortiment

2024

Ons aanbod is uitgebreid met drie gloednieuwe tuinkamers: de Green Diamond, Victoria, en Royal Garden. Elke kamer heeft zijn eigen unieke stijl, perfect voor wie op zoek is naar een gezellige of chique plek om van de tuin te genieten. Wie weet vind je jouw nieuwe favoriete plekje wel tussen deze mooie nieuwe opties!


Pratt & Söhne

De start van Pratt & Söhne|2017-nu

2017-2021

Pratt & Söhne werd opgericht in 2017, met een focus op het creëren van hoogwaardige buitenlevensruimtes die zowel tijdloos als functioneel zijn. In 2021 hebben we onze collectie uitgebreid met de introductie van de Aluminium Rivièra Pergola. Dit stijlvolle ontwerp past perfect bij moderne architectuur en is ontworpen om elke buitenruimte te verrijken, waardoor deze zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk wordt.

Uitbreiding naar terrasoverkappingen

2022

In 2022 voegden we terrasoverkappingen toe aan ons aanbod bij Pratt & Söhne. Deze zijn ontworpen om je meer uit je tuin te laten halen, welk weer het ook is. Ideaal voor langere avonden buiten of een luie zondagmiddag, ongeacht een paar regendruppels.

Het gaat snel!

2023

In 2023 bereikte Pratt & Söhne een bijzondere mijlpaal: we verkochten meer dan 7.000 overkappingen en pergola's in heel Europa. Dit markeert een belangrijk moment in onze geschiedenis, waarin we zien hoe onze producten de buitenruimtes van vele mensen hebben verrijkt.

Uitbreiding van de pergola's

2024

In 2024 introduceerde Pratt & Söhne de high-quality aluminum pergola's, California, in twee maten: 6x4 en 8x4, elk uitgerust met LED-verlichting. Deze nieuwe toevoegingen bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, ideaal voor avondentertainment of gewoon om je buitenruimte een extra touch te geven.


Rockford

Het begin van Rockford|2020-nu

2020

Rockford werd opgericht in 2020 en markeerde zijn debuut in dezelfde periode met de introductie van de Rockford terrasoverkappingen. Dit was een significante stap voor het bedrijf, waarmee het zich meteen sterk positioneerde in de markt voor buitenlevensruimtes.

Uitbreiding naar tuinhuizen

2023

In 2023 introduceerde Rockford een nieuwe lijn metalen tuinhuizen, genaamd Porto, Braga, en Lagos. Deze lancering breidde het assortiment uit en bood klanten meer veelzijdige opties voor het organiseren en benutten van hun buitenruimte.

Uitbreiding assortiment pergola's & Exponentiële groei

2024

In 2024 zette Rockford zijn groei voort door het assortiment uit te breiden met de Rockford Basic aluminium pergola in antraciet. Dit jaar bereikte het bedrijf ook een indrukwekkende mijlpaal: er waren meer dan 10.000 metalen tuinhuizen verkocht in heel Europa. Deze successen onderstrepen Rockford's toewijding aan kwaliteit en innovatie in de ontwikkeling van buitenruimtes.


Onze Showroom!

Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van Jimmy at Work's tuinassortiment in onze ruime showroom in Someren, met 4000 m² aan tuininspiratie. Maak een afspraak of loop vrijblijvend binnen om producten van Gardenmeister, Rockford, en Pratt & Söhne te zien. Onze experts zijn beschikbaar voor al je vragen.

loader
Laden...