Carport

Een carport plaatsen brengt talloze voordelen met zich mee. Het biedt een handige oplossing voor het beschermen van jouw auto tegen de elementen. In de zomer blijft je auto koel en in de winter hoef je geen sneeuw te ruimen. Bovendien kun je tijdens regenbuien zonder nat te worden gemakkelijk spullen uit de auto halen. Kies voor het comfort en de bescherming van jouw auto met een carport.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Carport


Carport Aluminium

Een carport van aluminium beschermt uw auto tegen verschillende weersinvloeden, stof en vuil. Ook in de zomer biedt een carport een fijne oplossing. Hij creëert een schaduwplek voor de auto, wat op hete zomerdagen zeker geen overbodige luxe is! De aluminium carports van Jimmy at Work zijn betaalbaar, makkelijk op te bouwen en ontzettend stevig. Ook kunt u de carport gebruiken als terrasoverkapping.


Carport voor auto en fiets

In de meeste gevallen wordt een carport voor een auto gebruikt. Hierdoor staat uw auto altijd droog en in de schaduw. Maar een carport is voor meer doeleinden geschikt. Denk maar eens aan een fietsenstalling onder de carport. Ook zien we vaak dat er een containerombouw bij een carport wordt geplaatst.


Carport voor het huis

Hoewel veelal een carport voor het huis geplaatst wordt, kan een carport ook heel veel gebruiksgemak geven door deze achter het huis in de tuin te plaatsen. Zeker wanneer er een achteringang in de tuin is, biedt een carport de perfecte plek voor de fietsen of tuinset. Een carport kan direct aan het huis geplaatst worden, maar ook vrijstaand. Dit laatste is fijn als uw auto niet direct bij het huis geparkeerd kan worden


Carport voor garage

Een carport voor de garage is de meest voorkomende plaatsing van een carport. De overkapping grenst dan rechtstreeks aan de garage. Door een carport voor de garage te plaatsen op de oprit heeft u naast een mooie overkapping ook meteen een schaduwplek, die ook een gedeelte van het huis beschermt tegen weersinvloeden.


Carport zonder wanden

Een carport zonder wanden is de meest voorkomende carport. Een carport uit het aassortiment van Jimmy at Work is altijd zonder wanden. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte en heeft u volop bewegingsvrijheid onder de carport.


Carport zonder vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor een carport geen vergunning nodig. Een carport valt conform de huidige woningwet in veel gevallen onder de vergunningsvrije bouwwerken net als een overkapping. Om zeker te weten of dit ook voor uw carport geldt, raden we aan om contact met uw gemeente op te nemen.


Carport bij garage

Naast dat een carport uw auto beschermt tegen weersinvloeden, hoeft u ook nooit meer door de regen iets uit de auto te pakken. In veel gevallen zorgt hij er ook voor dat u in de winter de autoramen niet hoeft te krabben.


Carport 3 bij 5

De meeste auto's kunnen onder een carport van 3 bij 5 meter gestald worden. Bij Jimmy at Work vindt u carports met diverse afmetingen. Zo is er altijd een carport die bij uw wensen past.


Carport als terrasoverkapping

Een carport als terrasoverkapping is altijd een goed idee. U gebruikt de carport als terrasoverkapping en kunt er prima uw tuinset onder zetten. Zo bent u niet meer afhankelijk van de weersverwachtingen om buiten te zitten. Door een terrasverwarming onder de carport te hangen, kunt u ook op frisse momenten heerlijk buiten zitten.


Waarom een carport

Een carport kopen geeft vele voordelen en mogelijkheden. Of u nu een carport gebruikt om uw auto onder te stallen of een carport gebruikt als terrasoverkapping of fietsenstalling. Van een carport zult u altijd gemak ervaren.


Hoe carport plaatsen

Een carport plaatsen is geen lastige klus. De carports uit het assortiment van Jimmy at Work worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en een duidelijke handleiding. Binnen een dag heeft u de carport gebruiksklaar.


Welke carport kiezen

Welke carport u kiest, hangt af van de wensen en het budget. Bij Jimmy at Work vindt u diverse carports en overkappingen. Zo hebben we diverse afmetingen en voor ieder budget een passende oplossing. De medewerkers van de klantenservice voorzien u graag van een goed en eerlijk advies om de juiste carport te kiezen. Neem gerust contact op!


Carport kopen?

Bent u op zoek naar een betaalbare carport voor in uw tuin of terras? Of wilt u meer weten over welke carport u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van uw carport. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welkom in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken. Door een afspraak te maken zorgen wij ervoor dat er een expert voor u klaarstaat.