Overige veelgestelde vragen

Helaas bieden wij geen opbouwservice. Onze producten worden geleverd in kant- en klare pakketten en kunnen met behulp van de bijgeleverde handleidingen zelf worden opgebouwd of gemonteerd. Daarnaast zijn alle onderdelen gemarkeerd.
Helaas bieden wij geen maatwerk. De maten die bij onze artikelen op de website staan vermeld, zijn de maten die we kunnen aanbieden. Bij sommige producten is het mogelijk deze wel zelf op maat te maken. Contacteer de klantenservice voor de mogelijkheden.
Een tweede kans product is een product dat door een klant is teruggestuurd of omgeruild of het gaat om een showroom model.
Een tuinkas of tuinkamer is nooit 100% waterdicht en heeft altijd speling in het frame nodig om krimp of uitzetting op te vangen.

Hierbij enkele punten die de kans op lekkage zouden kunnen vergroten: De tuinkas/kamer staat niet waterpas De...
Wanneer je de achterkant van de afstandsbediening eraf haalt, zie je een klein gaatje net boven de batterij.
Haal de motor van de stroom, wacht even en sluit weer aan op de stroom. Maakt de motor dan een piep geluid?
Het is bij elke tuinkas/tuinkamer belangrijk dat deze een solide basis heeft (waterpas!) en dat deze goed verankerd staat aan de grond. Een goede fundering en verankering zorgt er niet alleen voor dat de tuinkas niet wegwaait, het verlengt ook de levensduur van de kas.
Bij al onze modellen worden 4 vloerprofielen geleverd die je kunt verankeren aan je verharde ondergrond m.b.v. de meegeleverde schroeven en pluggen. Dus er zit geen complete vloer bij, daar moet jezelf voor zorgen.
Neem contact met de klantenservice op!
loader
Laden...