Blog

Featured posts
Blog header Tuinkas met glas of polycarbonaat? Tuinkas met welk glas? Polycarbonaat of veiligheidsglas?
Fundering van een tuinkas van Gardenmeister Fundering voor tuinkas; alles wat u moet weten! Lees onze tips
Header Wat is de beste plek voor mijn tuinkas Tips voor het plaatsen van uw tuinkas
Four Seasons 300 in tuin Four Seasons 300 bij Kopen zonder kijken
Ontdek onze nieuwe serie metalen tuinhuizen Lagos: Duurzaam en stijlvol
Laden...

Ontdek onze nieuwe serie metalen tuinhuizen Lagos: Duurzaam en stijlvol

Ben jij net zo enthousiast als wij? Op het moment dat de Lagos tuinhuis bij ons is binnengekomen zijn we direct begonnen met opbouwen! Lees er alles over in deze blog.
Waar moet ik op letten bij het kopen van een metalen tuinhuis?
Four Seasons 300 in tuin
Blog  - Het bouwen en inrichten van uw tuinkas
Laden...

Het bouwen en inrichten van uw tuinkas

Optimaal gebruik maken van uw tuinkas? Dat kan! In dit blog geven we u tips over het opbouwen en inrichten van uw nieuwe tuinkas. hiermee kunt u dan snel in de tuin aan het werk met het verbouwen van uw eigen groenten en planten.
Blog Bloemkool recepten
Laden...

Recepten met bloemkool uit eigen tuin

Bloemkool uit eigen tuin...... lekkerder is er bijna niet. Wat veel mensen niet weten is dat bloemkool een enorm veelzijdige groente is waar u alle kanten mee op kunt in de keuken. In dit artikel leest u diverse verrassende en veelzijdige recepten die allemaal ontzettend eenvoudig te bereiden zijn.
Header - Haal het beste uit uw moestuin
Laden...

Haal het beste uit uw moestuin

Wanneer u de moestuin inricht voor het nieuwe seizoen wilt u natuurlijk het liefste een optimale opbrengst. Naast externe factoren zoals licht, vocht en de bodemkwaliteit is het ook belangrijk dat er de juiste bestuiving plaats kan vinden. Door combinatieteelt en daardoor de juiste groente combinaties in uw moestuin vlak bij elkaar te plaatsen draagt u eenvoudig bij aan meer biodiversiteit in uw moestuin. U creëert eenvoudig een gezonde omgeving en meer opbrengst van uw moestuin. Bovendien heeft u minder gif nodig en is uw moestuin opbrengst meer biologisch door combinatieteelt.

tuinkalender juli
Laden...

Tuinklussen in juli

De meeste mensen met een tuin of moestuin tuinieren in hun vrije tijd. Dit kunnen de vrije uurtjes in de avond zijn om uw hoofd leeg te maken of de zaterdag samen met andere klusjes zoals de auto wassen. In juli kunt u het beste tuinieren in de vroege ochtend of in de avonduren. Overdag is het vaak te warm. In dit artikel vertellen we u alles over de tuinklussen in juli.

Doei ijsheiligen, hallo voorjaarsbloeiers
Laden...

Hoe belangrijk is ijsheiligen voor uw tuin en planten?

Voor veel tuinliefhebbers is IJsheiligen ‘heilig’. De dag na IJsheiligen is voor veel groene vingers hét startsein om te zaaien en te planten in de volle grond. Waarom dit is en waar u rekening mee moet houden leggen we u uit in dit blog.

header tuinieren in een hobbykas
Laden...

Tuinieren onder glas gaat het beste in een hobbykas

De naam hobbykas zegt het eigenlijk al. Het is een tuinkas om lekker als hobby in te tuinieren. Bij Gardenmeister zijn dit type kassen vaak kenmerkend doordat ze niet al te groot zijn en in praktisch iedere tuin passen. Daarbij zijn de hobbykassen zeer eenvoudig te monteren en te demonteren. Alle hobbykassen worden relatief goedkoop aangeboden. Het moet tenslotte wel een leuke hobby blijven. In dit blog vertellen we u alle tips en tricks om een fijne hobbykas te kiezen.

Checklist carport kopen header
Laden...

Checklist bij het kopen van een carport

U heeft besloten om een carport te plaatsen zodat uw auto beschermd wordt tegen weersinvloeden, vallende takken, hars uit bomen en vogelpoep. Welke carport is de beste? Welke carport past het beste bij uw wensen? Misschien twijfelt u nog tussen een garage of carport? Want is een carport een goedkoop alternatief voor een garage of wilt u het combineren?

Met deze checklist weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

loader
Laden...