Een betonpoer is de ideale fundering voor je pergola

Wanneer je een pergola wilt plaatsen, is een stevige fundering erg belangrijk om verzakkingen te voorkomen en de levensduur te verlengen. Een betonpoer voor je pergola is de ideale oplossing. Wij bieden betonpoeren van hoge kwaliteit die jouw pergola optimaal kunnen ondersteunen.

Filters

4 producten

sort-descending
Jimmy at Work betonpoer voor alle staanders

green-truck5 - 13 werkdagen

€ 50,00 € 41,32
Betonpoer set 3 stuks

green-truck5 - 13 werkdagen

€ 150,00 € 123,97
Betonpoer set 4 stuks

green-truck5 - 13 werkdagen

€ 200,00 € 165,29
Win een terrasverwarmer t.w.v. €325!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans op een terrasverwarmer van Pratt & Söhne!
Inschrijven
Betonpoer set 6 stuks

green-truck5 - 13 werkdagen

€ 300,00 € 247,93

4 producten

Voordelen van een pergola betonpoer

De betonpoeren die wij aanbieden zijn gemaakt van duurzaam beton, wegen 41 kilo per stuk en hebben de afmetingen 25 x 25 x 29,5 centimeter. Ze zijn geschikt voor al onze pergola’s, maar bijvoorbeeld ook voor onze carports, terrasoverkappingen en tuinhuizen. Maar buiten dat heeft een betonvoet voor je pergola nog meer voordelen. Zo zorgt het voor een solide fundering, wat belangrijk is voor de stabiliteit van je constructie. Door deze stevige basis wordt verzakking voorkomen en kan je pergola jarenlang meegaan. Bovendien dragen betonpoeren bij aan een langere levensduur van je pergola door bescherming te bieden tegen vochtige bodems.

Het plaatsen van je pergola fundering 

Het plaatsen van een pergola betonpoer is de eerste stap in het bouwproces. Het is belangrijk dat de gaten voor de keilbouten nauwkeurig worden uitgemeten en geboord. Zo zorg je ervoor dat je betonvoeten stevig verankerd zijn en je pergola op een stabiele en stevige basis staat. Het zelf plaatsen van de fundering voor je pergola is goed te doen, je dient wel de tijd te nemen om alles zorgvuldig uit te lijnen en te bevestigen. Bij vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice voor advies en tips.

loader
Laden...
loader
Laden...