Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

We werken samen met diverse vervoerders (DPD, Thijs Logistiek en Rabelink Logistics) en die zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk tot aan de eerste drempel wordt geleverd. De artikelen worden allemaal gedemonteerd geleverd. Helaas is het niet mogelijk om een dagdeel/tijdstip vooraf te bepalen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van grote vrachtwagens (40 ton met kooiaap), en dat betekent dat het afleveradres goed bereikbaar moet zijn. Neem bij twijfel contact op met de klantenservice.

Bezorging door Rabelink Logistics

Pallet zendingen worden doorgaans met Rabelink Logistics verzonden. De transporteur stuurt 1 à 2 dagen voor daadwerkelijke bezorging een e-mail met de exacte datum en tijdsblok van levering. Zorg dat er iemand aanwezig is om de betstelling in ontvangst te nemen. Wanneer de zending niet afgeleverd kan worden, wordt een nieuw levermoment ingepland, waarbij er rekening moet worden gehouden met bijkomende kosten.

Bezorging door Thijs Logistiek

Thijs Logistiek stuurt, nadat je bestelling ons magazijn heeft verlaten, een e-mail met de leverdatum en het leveringstijdsblok. Zorgt dat er iemand aanwezig is om de betstelling in ontvangst te nemen. Wanneer de zending niet afgeleverd kan worden, wordt een nieuw levermoment ingepland, waarbij er rekening moet worden gehouden met bijkomende kosten.

Bezorging via DPD

Via DPD worden de kleinere pakketten verzonden. Zodra de bestelling gereed is voor verzending wordt een e-mail verzonden naar de klant met daarin een tracking link zodat de bestelling gevolgd kan worden.

loader
Laden...
loader
Laden...