Pratt & Söhne Glazen schuifwand 4 m voor P&S Pergola antraciet

Pratt & Söhne Glazen schuifwand 4 m voor P&S Pergola antraciet

geen
  • 10 mm Veiligheidsglas
  • Luxe afwerking
  • 4 Rails systeem
  • Gepoedercoat frame
Art.nr.
PS4427830
x 3702mm x 2226mm
Speciale prijs € 1.403 Normale prijs € 1.650
Apple Pay
Bank Transfer
Ideal
In3
Klarna
Maestro
Mastercard
PayPall
Visa
Levertijd:
5 - 13 werkdagen
Product beschrijving

De glazen schuifwand van Pratt & Söhne vormt een aantrekkelijke en functionele toevoeging aan de Pratt & Söhne pergola's Rivièra en Verona. Deze schuifwand biedt de mogelijkheid om beschutting te vinden tegen wind en regen terwijl je toch kunt genieten van de zon, waardoor het een veelzijdige oplossing is om je buitenervaring te optimaliseren.
De glazen schuifwand van Pratt & Söhne biedt diverse voordelen. Allereerst is de schuifwand ontworpen om bescherming te bieden tegen ongunstige weersomstandigheden zoals regen en wind. Dit vergroot de bruikbaarheid van buitenruimtes, omdat je er meer tijd kunt doorbrengen zonder gehinderd te worden door de elementen.
Een ander voordeel van de schuifwand is dat deze gemaakt is van glas, waardoor maximale lichtinval mogelijk is. Dit draagt bij aan het helderder en aangenamer maken van de binnenruimte onder de pergola.
De schuifwand bestaat uit 4 aluminium rails met 4 glaspanelen die in verschillende standen geplaatst kunnen worden. Dit biedt flexibiliteit om de mate van beschutting aan te passen op basis van de actuele weersomstandigheden en je persoonlijke voorkeur. De veiligheid is van groot belang, aangezien het veiligheidsglas een dikte heeft van 10 mm. Dit dikkere glas is beter bestand tegen onbedoelde impact, wat de duurzaamheid van de wand vergroot. Bovendien is de schuifwand afsluitbaar met een sleutel.
De glazen schuifwand van Pratt & Söhne heeft niet alleen een functionele, maar ook een esthetische kant, waarbij luxe een rol speelt. De buitenste glaspanelen zijn voorzien van luxe RVS deurknoppen, wat een extra vleugje elegantie aan het ontwerp toevoegt. Bovendien zijn er tochtstrips tussen de panelen geplaatst, die bijdragen aan het behoud van een comfortabele binnenruimte.

De voordelen van de Pratt & Söhne Glazen schuifwand 4 m voor P&S Pergola antraciet:

  • 10 mm Veiligheidsglas
  • Luxe afwerking
  • 4 Rails systeem
  • Gepoedercoat frame

Deze luxe glazen schuifwand van 4 meter is speciaal ontworpen voor gebruik in de Pratt & Söhne pergola's Rivièra en Verona die een zijde hebben van 4 meter. Dit product bevat een frame dat tussen de staanders van de pergola geplaatst en gemonteerd kan worden. Let op dat de ondergrond voor de glazen schuifwand waterpas en stevig is om verzakking tegen te gaan.

Meer Informatie
EAN8720812820277
Gewicht in kg235 kg
Levertijd:5 - 13 werkdagen
Lengte3702mm
Hoogte2226mm
KleurAntraciet
Dikte veiligheidsglas10 mm
Opbouwtijd5 - 6 uur
Past goed bij dit product
Zelf beoordelen
U beoordeelt:Pratt & Söhne Glazen schuifwand 4 m voor P&S Pergola antraciet
Uw waardering
Ik wil dit product!
Pratt & Söhne Glazen schuifwand 4 m voor P&S Pergola antraciet - Glazen schuifwand - Pergola accessoires
Speciale prijs € 1.403 Normale prijs € 1.650