Tuinkas polycarbonaat

Deze tuinkassen zijn vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat dat zowel ongelooflijk sterk als licht van gewicht is. Geniet van de voordelen van polycarbonaat, met zijn indrukwekkende isolatiewaarde, waardoor een stabiel klimaat voor je planten wordt gecreëerd. Wat nog opmerkelijker is, is dat polycarbonaat voor 40% meer warmtebesparing zorgt in vergelijking met traditionele glazen tuinhuizen. Dit betekent een efficiëntere groeiomgeving en lagere energiekosten. Kies voor innovatie en duurzaamheid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tuinkas polycarbonaat

 

Voordelen Tuinkas Polycarbonaat

Polycarbonaat is enorm geschikt voor kunststof tuinkassen. Binnen het assortiment tuinkas polycarbonaat zijn er kassen met diverse diktes polycarbonaat verkrijgbaar. Een kunststof tuinkas van Jimmy at Work is altijd uitgevoerd met hoogwaardig polycarbonaat. Dit stevige kunststof is bijzonder sterk, licht van gewicht en biedt optimale veiligheid in en om de tuinkas.

 

Tuinkas klein of toch een tuinkas groot

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine kunststof tuinkas, bij Jimmy at Work vindt u een groot assortiment kleine en grote tuinkassen. Daarom is uw tuinkas kopen bij Jimmy at Work altijd een goed idee. U vindt hier de mooiste kunststof tuinkassen voor een scherpe prijs. Voor ieder budget is er een tuinkas Polycarbonaat van een hoge kwaliteit beschikbaar.

 

Tuinkas met 4 mm polycarbonaat

Onze mini kassen Foreststar Polycarbonaat zijn gemaakt van 4 mm polycarbonaat. Door de goede isolerende werking van deze kunststof platen in de tuinkas is er eenvoudig een constante temperatuur in de kas te verkrijgen. Hierdoor is ook een langer kweekseizoen geen probleem. Doordat het polycarbonaat ook nog eens praktisch onbreekbaar is, heeft u een veilige tuinkas polycarbonaat voor mens, dier en plant.

 

Tuinkas met 8 mm polycarbonaat

Wilt u liever een tuinkas met 8 mm polycarbonaat dan heeft Jimmy at Work de Tuinkas Prestige Polycarbonaat en de Tuinkas Four Seasons Polycarbonaat in het assortiment. De extra hoge wanden zorgen voor meer bewegingsvrijheid ten opzichte van de Foreststar kassen. Naast een luxe uitstraling biedt het 8 mm polycarbonaat in deze tuinkassen bescherming tegen UV-stralen. Deze stralen kunnen een negatieve invloed hebben op de groei van de bloemen, fruit en groente in de tuinkas. De uitstekende isolatiewaarde van de dubbelwandige kunststof platen in de tuinkas zorgen voor een optimaal klimaat. Hierdoor kan het kweekseizoen zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het seizoen verschoven worden.

Door het Quick Smart Systeem, waarmee u de kunststof polycarbonaat platen in de tuinkas bevestigt, kunt u eenvoudig het polycarbonaat plaatsen. Dit onfeilbare systeem om het polycarbonaat te plaatsen in de aluminium tuinkas is vele malen sterker en gebruiksvriendelijker dan bij andere aanbieders. Dit bespaart u veel opbouwtijd. En in geval van schade is een reparatie door middel van het Quick Smart System snel en eenvoudig uitgevoerd.

 

Tuinkas Polycarbonaat kopen?

Wilt u graag een polycarbonaat tuinkas kopen, maar weet u niet precies welke de beste voor uw tuin is? Of zou u graag eerst de tuinkas polycarbonaat in het echt willen zien? Het Quick Smart Systeem zelf ervaren? Dat kan! In de showroom van Jimmy at Work kunt u op uw gemak alle tuinkassen komen bekijken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste tuinkas. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.