Uitstekende kwaliteit

Pratt & Söhne levert eersteklas pergola’s en terrasoverkappingen die uitblinken in duurzaamheid en vakmanschap, met een belofte van buitengewone schoonheid.

 

 

 

Volledig modulair

Optimaliseer jouw ruimte met volledig aanpasbare ontwerpen, waarmee je jouw pergola of terrasoverkapping kunt vormgeven om al jouw behoeftes te vervullen.

 

 

 

Stijlvol en duurzaam

Ervaar de perfecte fusie van elegantie en kracht, want Pratt & Söhne biedt pergola’s en terrasoverkappingen die gebouwd zijn om de tand des tijds te weerstaan.


 

Pergola

Transformeer jouw ruimte met de eersteklas pergola’s van Pratt & Söhne: een samensmelting van innovatie en elegantie. Onze aluminium lamellen, geïntegreerde LED-verlichting en scala aan accessoires optimaliseert jouw buitenleven.


 

Terrasoverkapping

Ontdek uitstekende terrasoverkappingen van Pratt & Söhne:  vervaardigd met het beste polycarbonaat, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en met geïntegreerde waterafvoer voor jouw  comfort.


 

Carport

Met een carport van Pratt & Söhne profiteer je van een beschutte parkeerplaats direct naast je huis. Onze carports zijn verkrijgbaar in verschillende maten tot 6 meter breed, altijd met twee stevige staanders voor optimale stabiliteit.