Four Seasons 300 bij Kopen zonder kijken

Four Seasons 300 in tuin
We hebben het een tijd stil moeten houden, maar een aantal maanden geleden zijn we benaderd door RTL4. Vanuit styliste Roos van het populaire programma 'Kopen zonder kijken', kregen we de vraag of wij een tuinkas konden leveren met een speciale toepassing, namelijk als atelier. We zijn enorm trots dat Jimmy at Work is uitgekozen en dat we deze bijzondere vraag kregen. En we denken dat we de nieuwe eigenaresse hier heel erg blij mee hebben gemaakt.

 

Meer dan alleen een tuinkas

De aflevering van 'Kopen zonder kijken' laat zien dat onze tuinkassen veel meer bieden dan alleen een plek om planten te kweken. In dit specifieke geval werd de Four Seasons 300 tuinkas omgebouwd tot een inspirerend buitenatelier voor de nieuwe eigenaresse, Tessa. Ze was dolblij met de tuinkas en zag meteen de potentie om het te gebruiken als haar persoonlijke creatieve ruimte. Het idee om een tuinkas te transformeren tot een atelier is niet alleen uniek, maar ook een fantastische manier om optimaal gebruik te maken van de kas.

 

Een plek voor creativiteit

Het buitenatelierconcept stelt Tessa in staat om te genieten van het overvloedige licht en het prachtige uitzicht op haar tuin. Ze kan rustig inspiratie opdoen voor haar volgende meesterwerk, omringd door de natuur en beschermd tegen weersinvloeden. De tuinkas biedt niet alleen een veilige omgeving, maar ook een rustige en vredige plek waarin haar creativiteit de vrije loop kan laten.

 

Eenvoudig op te bouwen

De Four Seasons 300 tuinkas, met zijn hoogwaardige veiligheidsglas, speelde een prominente rol in de uitzending. Deze specifieke kas is uitgerust met extra hoge zijwanden, waardoor er voldoende bewegingsruimte is en je er gemakkelijk in kunt lopen. Het is een ruime kas die wordt geleverd als complete set, en het Quick Smart System maakt het opbouwen ervan een fluitje van een cent.

 

Four Seasons 300 in verschillende maten

Het succes van de Four Seasons 300 heeft ertoe geleid dat we verschillende maten van deze tuinkas beschikbaar hebben. Als je de 300 net iets te groot of te klein vindt, raden we je aan om eens naar de andere Four Seasons tuinkassen te kijken. We hebben een breed scala aan maten en modellen om aan verschillende behoeften en tuinruimtes te voldoen. Dus als de 300 net wat te groot of te klein is, kijk vooral eens naar de andere Four Seasons tuinkassen

 

Uniek op eigen wijze

De transformatie van de Four Seasons 300 tuinkas tot een buitenatelier in de aflevering van 'Kopen zonder kijken' heeft veel mensen geïnspireerd om hun tuinkas op een creatieve manier te gebruiken. Het laat zien dat een kas niet alleen een plek is om planten te kweken, maar ook een veelzijdige ruimte waarin je kunt ontspannen, creëren en je passies kunt uiten. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van Tessa's droomatelier, en we hopen dat dit verhaal anderen zal inspireren om hun eigen unieke manier te vinden om een tuinkas te benutten. Ben jij ook op zoek naar een manier op deze tuinkas beter te benutten? Bij Jimmy at work krijg je nu tijdelijk bij de aankoop van een Four Seasons tuinkas een gratis fundering en oppottafel!

 

Screenshots van de aflevering

 

Het product uit de aflevering

4 maanden geleden
Did you like this post?
0
0