De kantoorkas - een tuinkas als vergaderruimte of werkplek

De kantoorkas - een tuinkas als vergaderruimte of werkplek
Laden...
De kantoorkas - een tuinkas als vergaderruimte of werkplek

Wat is een kantoorkas?

Een tuinkas die alleen gebruikt kan worden als kweekkas voor bloemen en planten? Dat is verleden tijd. Een tuinkas kan namelijk ook binnen geplaatst worden. De tuinkas wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt voor het creëren van een aparte binnenruimte met glazen wanden, vooral door bedrijven. Hier kan bijvoorbeeld in vergaderd worden of je kunt hier in alle rust even werken. Zo is het idee van de kantoorkas ontstaan.

 

De kantoorkas wint steeds meer aan populariteit en met goede reden. Het is een creatieve toepassing van het product, heeft uitstraling en staat ontzettend stijlvol. Het industriële en strakke design van onze glazen tuinkassen passen in ieder modern kantoor. Of voeg een victoriaanse nok toe voor een gezellige sfeervolle look. Want waarom zou je de kas alleen buiten kunnen plaatsen? Met een kantoorkas creëer je een fijne afgesloten ruimte, maar blijf je toch betrokken bij de omgeving. Op deze manier wordt een open werksfeer bevorderd. Nog een groot voordeel van een kantoorkas is dat er geen grote verbouwingen of aanpassingen aan het pand plaats hoeven te vinden. De kantoorkas kan indien nodig weer afgebroken worden en ergens anders weer opgebouwd.


tuinkas op kantoor

Voordelen van een tuinkas als kantoorkas

  • Licht en openheid
  • Geen fundering nodig
  • Snel te realiseren
  • Geen verbouwing nodig
  • Moderne uitstraling voor een industriële look
  • Rustige werkomgeving
  • Multifunctionele en inspirerende ruimte
  • Eenvoudig te verwarmen

 

Welke Gardenmeister tuinkassen zijn geschikt als kantoorkas?

Op kantoor wil je het liefst een wat grotere tuinkas om in te vergaderen. Een waar je makkelijk in kan staan. De Four Seasons zwarte tuinkassen zijn daarvoor zeer geschikt. Ben je op zoek naar een rustige werkplek dan zou een kleinere kas als een Foreststar of een Prestige ook geschikt kunnen zijn.

Wil je juist een grote tuinkamer of grote tuinkas, bekijk dan onze Orangerie type 100 en 200 of ga voor het type Royal Park 100 of 200. Een tuinkas met glas staat erg mooi in een kantoor met een moderne of industriële stijl. Ben je echt opzoek naar een ruimte waar je in alle rust en privacy kunt werken, dan zou een tuinkas met polycarbonaat ook een optie kunnen zijn. Dit is wat minder gebruikelijk, maar zeker mogelijk. Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden over een kantoorkas? Bekijk dan ons volledige assortiment aan tuinkassen in onze webshop óf maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

loader
Laden...